papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Egy kis boldogság

2021. június 12. - Irodaszerbolt.hu webáruház


SCHNEIDER „Haptify” golyóstoll
Az igazi boldogság az élet apró dolgaiban található. Tökéletes példája ennek a SCHNEIDER „Haptify” golyóstoll.

schneider_haptify_530.jpg

Már első látásra nyilvánvaló, hogy ez a golyóstoll különbözik a hagyományos tollaktól. A modern dizájn és a vonzó színek jó hangulatot teremtenek, és motiválják használóját.

schneider_haptify_3.jpg

A vonzó megjelenés mellett egyedi kialakítású gumírozott, háromszögletű fogórészének köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe. Ez lehetővé teszi, hogy kézfáradtság nélkül hosszú ideig írjon. A „Viscoglide” technológia által a tinta könnyedebb, gördülékenyebb írást biztosít az egyszerű golyóstollakkal szemben. Az ergonomikus golyóstollak 4-féle színvariációban (királykék, fekete, rózsaszín-lila és korallpiros) kaphatók, egységesen kék színű tintával.

schneider_haptify_4.jpg

A SCHNEIDER minőségre jellemző a tartós, kopásálló rozsdamentesacél tollhegy, valamint a Plug&Play betétrendszer, mely megkönnyíti a toll mindennapi használatát. 

 schneider_haptify_1.jpg

A „Haptify” golyóstoll azon írószerek csoportjába tartozik, amelyet a gyártó kifejezetten ajánl balkezesek számára is.

schneider_haptify_2.jpg

A „Haptify” egy olyan golyóstoll, amely könnyedén a kedvencévé válik, modern kialakításával, ergonomikus alakjával és fantasztikus írásteljesítményével. Ez a golyóstoll megfelel az összes kritériumnak, hogy hosszú távon tökéletes társunk legyen a mindennapokban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr3216589486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása