papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Üdvözöljük a természet világában!

2021. június 15. - Irodaszerbolt.hu webáruház


Felfedezés és alkotás a „Design Journey” termékekkel!
A STAEDTLER támogatja a kezdő művészeket a művészethez vezető úton és a „Design Journey” választék biztosítja az ehhez szükséges eszközöket: ceruzák, tollak, zsírkréták, festékek, valamint érdekes tippek és trükkök várnak az alkotni vágyókra.

Sok kreatív termék a haladó, professzionális művészeknek készül, de a STAEDTLER tökéletes belépési eszközöket ad a kezdő művészek kezébe. Átfogó, kompakt termékeket kínál a hobbiművészeknek, ezzel is ösztönözve őket a további fejlődésre. A termékek csomagolásán is művészeti alkotásokat láthatunk, így könnyebb elképzelni, mi is készíthető az adott eszközzel, e mellett találunk hozzájuk letölthető sablonokat, videókat, hogyan használjuk és készítsünk velük művészi alkotásokat.

 5471.jpg

A művészeti rajz alapja a prespektivikus ábrázolás, ahol egy háromdimenziós tárgyat a kétdimenziós papírlap síkjára vetítünk le. Ezekhez a rajzokhoz tökéletes választás a STAEDTLER grafitceruzái. Több készletet is találunk a kínálatban és mindegyik megkapta a PEFC tanúsítványt így megfelel a fenntartható erdőgazdálkodás követelményeinek.

STAEDTLER „Design Journey Lumograph” grafitceruza-készlet, hegyezővel és radírral. Rendkívül törésálló különleges hegykialakításának és erős, ragasztott hegyének köszönhetően. A készlet 6 különböző keménységű ceruzát tartalmaz: 2H, H, B, 2B, 4B, 6B.
STAEDTLER „Design Journey Mars Lumograph” grafitceruza-készlet. A prémium minőségű készletben találunk 6 db válogatott szénceruzát, 3 db rajzceruzát, 1 db papírceruzát, 1db gyurmaradírt és 1 db hegyezőt. A szénceruzák magas szén/faszén arányának köszönhetően a fekete tónusok széles skáláját tudjuk varászolni a rajzlapra.

 designjourney-szines_530.jpg

A grafitceruzák mellett a színes ceruzák az alapvető rajzeszközeink, annak ellenére, hogy igazán gyerekekhez kötődik, számos technikát kínál, hogy színesebbé és mélyebbé tegye a művészeti alkotásainkat.

STAEDTLER „Design Journey” hatszög alakú akvarellceruza-készlet, 12 db-os, 24 db-os és 48 db-os kiszerelésben is elérhető. Az extrapuha és élénk hegyű ceruzák színei könnyen összemoshatóak.
A prémium minőségű STAEDTLER „Design Journey” pasztellceruza-készletben 6 különböző szín található, 5 szín és 1 ceruza az árnyékoláshoz. Könnyen összemosható, de a rajzok fontos elemei kiemelésére is alkalmas.
A klasszikus, hatszög alakú STAEDTLER „Design Journey” színesceruza-készlet 12 db-os, 24 db-os, 48 db-os és 72 db-os kiszerelésben kapható. Extrapuha és élénk színű hegye lehetővé teszi a színek könnyű összemosását a papíron.
Klasszikus egy kis csavarral a STAEDTLER „Design Journey Super Soft” színesceruza-készlet, ami 12 db-os és 24 db-os készletben elérhető. Klasszikus hatszögű ceruzák szuperpuha és élénk színű heggyel, amik a fehér és fekete papíron is egyaránt ragyognak.

designjourney_grafit_530.jpg

A kalligráfia nagyon népszerű művészeti ág lett, és ezt vízfestékkel kombinálva lélegzetelállító alkotásokat hozhatunk létre. A STAEDTLER segít is ebben, többféle tűfilcet, ecsetirónt és festéket találunk a kínálatban.

designjourney_festes_530.jpg

Ha kalligráfia, akkor szükségünk van egy tűfilc készletre, a STAEDTLER „Design Journey Triplus” 10 vagy 20 különböző színű készletben elérhető. Szupervékony, fémfoglalatú hegy, ergonomikus háromszögletű tolltest a kényelmes írásért, napokig nem szárad ki kupak nélkül.
A dupla végű STAEDTLER „Design Journey Floral” ecsetirónkészlet puha hegye ideális az illusztrációk készítéséhez. A készlet tartalmaz egy lépésről lépésre szóló használati útmutatót is.
Az igazán művészi alkotásokhoz szükségünk lesz egy vízzel tölthető ecsetre is. Műanyag házát lehet vízzel megtölteni, lehetővé teszi a víz megfelelő adagolását, így könnyen elmoshatjuk a festéket, tintát.
A STAEDTLER „Design Journey” tubusos vízfesték 12 különböző színnel kapható. Erősen pigmentált akvarell/vízfesték ragyogó színekkel. Tökéletes képzőművészeti és kreatív tevékenységekhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr416594414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása