papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

A szép, zöld kertért!

2021. június 16. - Irodaszerbolt.hu webáruház


Hatékony és egyszerű locsolás a FISKARS termékeivel!
A tavasz beköszöntével elérkezik a kerti munkák ideje is, hogy ez a munka örömöt és ne feszültséget okozzon, érdemes olyan modern eszközöket választani mint a FISKARS új öntözőberendezései. A legendás finn márka filozófiája az, hogy a locsolást nem kell bonyolítani, csak tartós, és magas minőségű öntözőkre van hozzá szükség. Ezek az eszközök kiválasztásához figyelembe kell vennünk néhány szempontot.

 gyep2_530.jpg

Milyen nagy a kert?

A kert mérete határoz meg mindent, az optimális tömlőhossztól kezdve az esőztetőig. Más igények merülnek fel egy kis előkert vagy egy hatalmas hátsó udvar esetében. Ha bizonytalan, a FISKARS segít ebben is, már online is elérhető a kertméret-kalkulátor ami megkönnyíti a számolást és segít felkészülni a vásárlásra.

Mit szeretne öntözni?

Nem mindegy, hogy a gyep locsolásához, autómosáshoz vagy a virágok locsolásához keres megfelelő eszközt. Minden feladat más öntözőfejet, esőztetőt, öntözőrudat igényel. Ezért érdemes olyan terméket választani, ami akár több feladatot is megold. Itt a megfelelő öntözési mintát kell eldönteni, amivel a saját dolgát is megkönnyíti és még vizet is spórolhat.

Milyen öntözési minták vannak?

A zuhany minta a növények, bokrok és virágágyások öntözéséhez ajánlott, a finom permet a fiatal palánták és növények növekedését segíti, a lapos sugár az öntözőkannák és vödrök egyszerű megtöltését segíti, az öblítő vizes irányú sugara az autó, motor és a terasz mosásánál hasznos, míg az erős sugár nagy hatásfokával a kerti szerszámok tisztításához kiváló. A FISKARS „Comfort” víztakarékos esőztetője ideális eszköz nagyobb, téglalap alakú kertek és pázsitok locsolásához. A víztakarékos technológiának köszönhetően az esőztető központi részénél csökken a vízkibocsátás, így akár 20%-al kevesebb a vízfelhasználása. Tartós, strapabíró fémtalp, könnyen állítható locsolási távolság, max 17,5x19 méretig.

gyep_530.jpg

Milyen locsolótömlőt válasszon?

A locsolótömlőn keresztül jut el a csaptól a növényekig a víz, így a legfontosabb szempont a kert mérete ennek a terméknek a kiválasztásakor. Fontos tényező még a minőség és az átmérő is. A FISKARS „Comfort” tömlőkocsi-szett nagyobb kertekben tökéletes választás, nem kell összeválogatni a tartozékokat, hiszen már mindennel fel van szerelve: állítható tisztító locsolófej, univerzális csaptelep-csatlakozó, toldócsatlakozó, tömlő-gyorscsatlakozó. A FISKARS „Comfort Q4” locsolótömlővel kis sziklakertjét, előkertjét könnyen meg tudja öntözni. Tartós, csavarodásálló tömlő, magas UV-védelemmel, és hámlási és repedésállósággal.

Milyen csatlakozóra lesz szükség?

Ha minden eszközt kiválasztott, akkor eljött az ideje, hogy összekapcsolja a megfelelő pontokat és elkezdje a kert öntözését. Ehhez csatlakozókra van szükség, ezek tartják össze az egész öntözőrendszert, de többféle tulajdonsággal rendelkeznek. A FISKARS színkódokkal segíti az összerakást, a sárga 9 mm-es, a kék 13-15 mm, míg a piros a legnagyobb 19 mm-es.

Fedezze fel a FISKARS új öntözőberendezéseit, amikkel szebbé és zöldebbé varázsolhatja kertjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr9816594366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása