papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Játék és funkció tökéletes kombinációja!

2021. július 02. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Ismerje meg a MAPED „Croc Croc” hegyezőit!

Mi is pontosan a „forma és funkció” kettőse? A „Croc Croc” hegyezők szórakoztató és hasznos társai a gyerekeknek!
A „Croc Croc” hegyezők használata mókás feladat, az egylyukú, tartályos MAPED „Croc Croc Innovation” nyuszis hegyezőnek mozog a foga hegyezés közben. A békaformájú MAPED „Croc Croc” egylyukú, tartályos hegyező szeme pedig kipattan a hegyezés elkészültével, ezzel is megakadályozva a túlhegyezést.
  
5469.jpg

A MAPED „Croc Croc Easy” egylyukú, tartályos hegyező kétféle mintázattal kapható: kislányoknak katica, kisfiúknak bálna. Egyszerű, csipeszes formája gyermekeknek lett tervezve, így könnyen tudják használni, mérete apró, tökéletesen elfér a tolltartóban. Ügyelve a környezetünkre is, a termék csomagolása teljesen újrahasznosítható.
  A jumbo méretű ceruzák hegyezésére is alkalmas a MAPED „Croc Croc” kétlyukú, tartályos kukac hegyező. Három különböző színben kapható, nagy tartálykapacitása van és felülete úgy lett kialakítva, hogy jól tapadjon minden felületre.
A MAPED „Croc Croc” kétlyukú, tartályos hegyező a méhecskecsápjai segítségével akár 4 különböző méretű ceruza is kihegyezhető.

 

A ceruzát kihegyeztük, de előfordul, hogy ki is kell radírozni valamit. A MAPED radírok PVC-mentesek, nem hagynak foltot a papíron és nem morzsolódnak. Itt is találunk a kínálatban hagyományos formájút, de különleges, dizájnos változatokat is. A grafitot és radírozható tintát is kiradírozó MAPED „Croc Croc Puzzle” békás és nyuszis radír a vidám megjelenésén felül a csomagolása is teljesen újrahasznosítható. A radírt egy műanyag borítás védi a koszolódás ellen, ez a borítás gyerekkézre van tervezve, így kényelmes fogást tesz lehetővé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2116610714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása