papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Hatékony kommunikáció a DURABLE termékeivel!

2021. július 05. - Irodaszerbolt.hu webáruház


Az információ rendszerezése és megjelenítése alapvető feltétele a hatékony munkavégzésnek mind az irodákban, mind a gyártóüzemekben, logisztikai központokban. A DURABLE termékeivel egyszerűbbé és hatékonyabbá tehetjük folyamatainkat.

A „DURAFRAME®” mágneses keretekkel könnyedén rendszerezheti a kihelyezendő információkat. A hátlapon körbefutó mágnesek biztosan tartják a dokumentumokat álló és fekvő formátumban is. A széles színválaszték pedig segít a színkódolásban.

 durable_magnetic_530.jpg

A „DURAFRAME® MAGNETIC TOP” fejlécek segítségével még egyértelműbbé tehetjük a kihelyezett információkat.

Bemutatótábla-tartók - Nagy mennyiségű információ kis helyen

A bemutatótábla-tartók segítségével kevés helyen tudunk kihelyezni nagyobb mennyiségű információt. A különböző típusok és rögzítési lehetőségek pedig lehetővé teszik, hogy a lehető legkönnyebben elérhető helyre kerüljenek ki a munkavégzéshez elengedhetetlen adatok. A bemutatótábla-tartók ideálisak gyártási riportok, biztonsági előírások, használati útmutatók kihelyezésére.

 durable_magnetictop_530.jpg

Ha egyszerűen bővíthető megoldást keres, akkor a DURABLE „FUNCTION” falitartója a megfelelő választás. A fali tartó könnyedén bővíthető bármikor, az elemek egymás mellé kihelyezésével.

Ha pedig rendszerezné a kihelyezett információkat, abban a színek nagy segítséget nyújtanak. Ezzel lerövidíthetők a keresési idők is. A DURABLE panelek széles színválasztékban kaphatók, így lehetővé teszik az információk átláthatóbbá tételét. Javasolt szín-és témakombinációk: PIROS - Tűzvédelem, NARANCS - Veszélyes anyagok előírásai, KÉK - Használati útmutatók.

 durable_tabla_530.jpg

A mágnesen rögzítéssel rendelkező DURABLE „VARIO® 5 MAGNET” bemutatótáblák egyszerűen kihelyezhetők bármely fémfelületre.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7216610716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása