papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Ismerje meg a MAPED mágikus kollekcióját!

2022. május 19. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Varázslatos újdonság!

A Harry Potter fantasy regénysorozat mindenki számára ismerős lehet. Ez a hét kötetből álló regénysorozat számos film, videójáték és más termék alapjául szolgált. Az első rész 1997-ben jelent meg, óriási sikere a mai napig tart, az előzményeket feldolgozó J. K. Rowling új regénysorozatának harmadik részéből készült filmadaptáció, a Legendás állatok - Dumbledore titkai pedig idén áprilisban debütál a hazai mozikban.

 harrypotter_kidsteens.jpg

A termékek csomagolásán megjelenik a márkalogó igazolva a Warner Bros-szal való kapcsolatot, és csak Warner-szerződéses országokban érhetők el a termékek, így Magyarországon is.

A termékválasztékot két csoportra bontottuk ami már a csomagoláson is látható.

A „Kids” kollekció az általános iskolásoknak szól. Játékos figurákat láthatunk a csomagoláson: Harryt a seprűjén, Ront és Hermionet.
A középiskolásoknak a „Teens” kollekció termékeit ajánljuk, amiken a házak címereit találjuk: Griffendél, Mardekár, Hugrabug és Hollóhát

 harrypotter_teens.png

A kisiskolásoknak színező termékekkel készültünk: 12 darabos színes ceruza készlet, 12 db filctoll átlátszó tolltartóban ajándék hűtőmágnessel. A ceruzákat tárolni is kell valamiben, az ellenálló neoprén anyagú cső tolltartó tökéletes választás erre. Minden iskolás technikadobozába kell egy olló is, a 13 cm-es ollón Harry Potter rajzos karakterét találjuk. A klapnis töltött tolltartó minden varázslatot tartalmaz, filctoll, színes ceruza, grafitceruza, olló, hegyező, radír és 2 ív Harry Potter matrica, amivel a füzeteket díszíthetik ki a gyerekek.

 harrypotter_kids.png

A középiskolában már komolyabb feladatok várnak a gyerekekre, ezekhez komoly eszközökre is van szükség. Grafitceruza, szövegkiemelő és filctoll-készlet a jegyzetekhez. A geometriai feladatokhoz szükségük lesz vonalzóra is, a négyrészes vonalzókészletben egy 30 cm-es egyenes, két háromszög vonalzót, és egy szögmérőt találunk. A középiskolások tanszerei közül sem hiányozhat az egylyukú tartályos hegyező és háromszögletű radír sem amik a házak címerével vannak díszítve, és egy 16 cm-es olló a kreatív feladatokhoz. A sok varázslatos írószert tárolni is kell valamiben amihez egy neoprén tolltartót ajánljunk.

5601.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6617835429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása