papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Törődünk a holnappal!

2023. március 24. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Lépések a fenntartható jövőért az AC Marcatól

Az AC Marca a kezdetektől fogva törődik az emberekkel, az otthonaikkal és a bolygónkkal.

Ma még inkább keressük a lehetőségeket, hogy követendő példává váljunk a fenntartható fejlődés terén, inspiráljuk és pozitív hatást gyakoroljunk a környezetünkre és a társadalomra.

Három stratégiai alappillérünk mentén innovatív megoldásokat fejlesztünk, így valamennyi termékünk pozitív hatást gyakorol a bolygónkra és az emberekre. A teljes értéklánc során a folyamataink hatékonyságának növelésével csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat, valamint inspirálunk és elősegítjük a felelősségteljes viselkedést.

„Törődünk a holnappal 2030” tervünk vállalatunk elkötelezettségére épül, és reményeink szerint olyan változást indít el, amely szebb jövőt hoz számunkra és a bolygónk számára is.

Ennek keretében 2030-ra minden márkánk csomagolása újrahasznosítható, újrafelhasználható vagy komposztálható lesz, melyekhez több újrahasznosított alapanyagot használunk, erősítve ezzel a környezetbarát tervezést és a körforgásos gazdaságot. Folyamataink hatékonyságának növelésével 25%-kal csökkentjük a termelőüzemekben a tonnánkénti termelésre jutó vízfelhasználást, valamint 75%-kal csökkentjük karbonlábnyomunkat.

Gyártási folyamatainkban már eddig is számos eredményt elértünk. Az elmúlt 3 évben 48%-kal csökkent a tonnánkénti termelésre jutó CO2 kibocsátásunk a gyártás során alkalmazott hatékonyabb energiafelhasználásnak köszönhetően. Javuló vízfelhasználásunk eredményeként a tonnánkénti termelésre jutó vízfogyasztásunk 8%-kal csökkent, közben új technológiákba fektettünk, amelyek elősegítik a víz újrafelhasználását a gyártási folyamatok során.

Felelősséget érzünk a bolygónk iránt, ezért fordulunk a megújuló energiaforrások felé, és ezért fektetünk a gyárainkban a napenergia termelését és felhasználását célzó projektekbe.

2022-ben 6600 kilóval kevesebb műanyagot használtunk fel azáltal, hogy csökkentettük a Sanytol termékek csomagolásának tömegét. Szintén csökkentettük a Sanytol törlőkendő csomagolásának méretét, így 18%-kal kevesebb műanyagot használunk gyártásukhoz. A Sanytol termékek csomagolása ráadásul 100%-ban újrahasznosítható, az új flakonok pedig 30-50%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr9918079612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása