papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

50. évfordulóját ünnepli a STABILO BOSS Original

STABILO „BOSS” szövegkiemelők

2021. június 30. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Kiemelkedő évszám!

A STABILO „BOSS” szövegkiemelő 1971-es piacra dobása zseniális és innovatív lépés volt a Schwan-STABILO részéről, hiszen egy teljesen újszerű, forradalmi terméket vezettek be. A fluoreszkáló szövegkiemelők előtti időszakban nem létezett sokféle opció a fontos szövegrészek kiemelésére.
Az ötlet, hogy egyszerűen írjunk rá a szövegre ahelyett, hogy aláhúznánk azt, kézenfekvőnek tűnt, már csak azt kellett megoldani, hogy a fluoreszkáló tinta egy erre a célra megfelelő tollba kerüljön.
Egy forradalmian új íróeszköznek újszerű formát kellett adni, ami igazi kihívást jelentett a termékfejlesztőknek. A tervezőnek számos ötlete akadt, volt köztük kocka alakú, kerek, rövid és testes, hosszúkás és lapos forma. A kúpos henger, amit gyurmából megformázott ígéretes ötletnek tűnt, de nem volt elég újszerű. Csalódottságában rácsapott és a tenyerével kilapította az előtte heverő modellt.

5506.jpg

1971-ben „minden szövegkiemelő őse“ született meg és ma is a legnépszerűbb eszköz arra, hogy a kevésbé fontos dolgok közül kiemelkedjen a lényeg. A STABILO „BOSS Original” szilárdan őrzi első helyét és továbbra is ebből a szövegkiemelőből adják el a legtöbbet Európában.

 stabilo_szett_530.jpg

Ha egy kis inspirációra vagy segítségre van szüksége a tanuláshoz, vagy egyszerűen csak az igazán fontos dolgokra szeretne koncentrálni, az összpontosított munka érdekében használja a kiszáradás elleni technológiával ellátott STABILO „BOSS” szövegkiemelőket. Aggodalomra akkor sincs ok, ha véletlenül elfelejtené visszatenni rá a kupakot. A STABILO kiszáradás elleni technológiájának köszönhetően a STABILO „BOSS Original” akár 4 órán át nem szárad be kupak nélkül. A tintája vízbázisú, ezért nem káros az egészségre. Ezen tulajdonságainak köszönhetően a STABILO „BOSS Original” tökéletes szövegkiemelő, mely soha nem hagyja cserben.

A 2021-es év különleges, ugyanis a STABILO „BOSS Original” az 50. évfordulóját ünnepli!

 

Az utánozhatatlan STABILO „BOSS Original” már 9 különböző neon színben és 14 pasztell színben is elérhető. A termékcsalád 50. születésnapját szeretnék méltóképpen megünnepelni és hogy igazán ünnepivé tegyék ezt a jubileumot, megalkották a szövegkiemelő-készletek etalonját, az összes eddig elérhető STABILO „BOSS Original” árnyalatot tartalmazó, 23 db-os asztali készletet. Az asztali tartónál pedig ügyeltek a fenntarthatóságra, így 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült.

 stabilo_kiemelo.jpg

A teljes STABILO „BOSS Original” kínálatot ide kattintva megtekintheti!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7116609132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása