papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

NOBO HOME termékek nem csak otthonra!

2024. április 26. - Irodaszerbolt.hu webáruház

A mai rohanó világban beosztani az időnket és mindent észben tartani, nem egyszerű feladat. A számtalan teendőt, feladatot, események időpontjait nehéz nyomon követni, ha nem jegyezzük fel őket egy jól látható helyre. A NOBO Home táblák praktikus és esztétikus megoldást kínálnak a jegyzetelésre, és tökéletesen illeszkednek bármilyen otthoni vagy irodai környezetbe - keret nélküli, átlátszó kialakításukkal egyszerűen „beolvadnak" a háttérbe, ha éppen nem használják őket.

NOBO HOME TERMÉKCSALÁD                                                                                                

ASZTALI JEGYZETTÁBLÁK

Modern, keret nélküli fehértáblák gondolatok, ötletek vagy fontos dátumok feljegyzéséhez. Kényelmesen elférnek bármilyen íróasztalon vagy egyéb munkafelületen és észrevétlenül beleolvadnak a környezetükbe. A szárazon törölhető felületnek köszönhetően újra és újra felhasználhatóak, így alternatívái a jegyzetfüzeteknek.

TERVEZŐ TÁBLÁK

A tervezőtábla hasznos eszköz az otthoni vagy munkahelyi teendők, programok megszervezéséhez és összehangolásához. A heti tervező rácsnak köszönhetően ideális megoldást kínál jegyzeteléshez, gondolatok, ötletek, fontos dátumok feljegyzéséhez.

FALITÁBLÁK

Modern, keret nélküli, szárazon törölhető otthoni irodai fehértáblák, melyek esztétikus megoldást kínálnak jegyzeteléshez, gondolatok, ötletek, listák vagy fontos dátumok feljegyzéséhez. Falra vagy fém felületekhez pl. hűtőszekrényhez rögzíthetők. Áttetsző akril vagy színes üveg kivitelben.

KERESSE AKCIÓS TERMÉKEINKET IDE KATTINTVA!


A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7018390391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása