papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

GLOBUS - Mocskosul Finom

2023. április 04. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Kampánybemutató

Vannak az étkezések és vannak a szószozások. A Globus hisz abban, hogy az ételek, amiket majonézzel, ketchuppal vagy mustárral eszünk, egy másik kategóriába repítik a táplálkozást. Itt nincs helye finomkodásnak, még akkor sem, ha a szabályok visszafogottságra intenek. Ezt a filozófiát igyekszik megragadni a márka áprilisban debütáló új kommunikációs kampánya is, melynek középpontjában az étkezés öröme és fesztelensége áll – azt meglepő és hatásos módon bemutatva.

Gyakran elfelejtjük ugyanis, hogy elsősorban élveznünk kellene azt, ami a tányérunkra kerül: pedig amikor végre szószos ételt ehetünk, mindent kizárunk. Ilyenkor kicsit elfelejtjük a jómodort, átadjuk magunkat az ízek élvezetének, és figyelmünket kizárólag az étkezésnek szenteljük. Ezek a Mocskosul Finom momentumok.

A márka új reklámfilm sorozatában több ilyen szituációt is bemutat különböző karakterekkel, akik mind ugyanolyan bátran harapják és tunkolják az ételt, vagy nyomják arra a dresszinget. A Globus tehát most azokat ünnepli, akik evés közben nem zavartatják magukat, és megélik a Mocskosul Finom pillanatokat. Akiket szószozáskor nem, hogy nem feszélyez némi maszat az arcukon vagy a kezükön, de még imádják is.

Így van ezzel a menyasszony is, akiről mindenki azt hiszi, hogy megszökni készül, pedig csak önfeledten élvezi Mocskosul Finom hamburgerét a boldogító igen előtt!

Az óvónéni is épp így tesz, aki annyira belefeledkezett Mocskosul Finom ebédjébe, hogy azt még a körülötte lévők is tátott szájjal figyelik!

Főszereplőnk is ezt üzeni, aki a vasárnapi Mocskosul Finom maradékból falatozik jóízűen, miközben felesége nem is sejti, mi történik éppen!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7718094464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása