papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

A fehér az új zöld

2021. június 07. - Irodaszerbolt.hu webáruház

SCHNEIDER „Slider Xite” golyóstollak
A méltán népszerű Slider sorozat egyik kiemelkedő modellje a „Slider Xite” golyóstoll. A jól ismert Slider golyóstollai a „Viscoglide” tintának köszönhetően könnyedebb, gördülékenyebb írást biztosítanak a hagyományos golyóstollakkal szemben. Ahhoz, hogy a jóból még jobb legyen, létrehozták a „Slider Xite” golyóstollakat a környezettudatos gyártás jegyében. A „Slider Xite” golyóstollakat az irodában kiváló íróeszközként tartják számon, ugyanolyan írástulajdonságokkal rendelkeznek, mint a sorozat többi tagja. Sőt mi több a SCHNEIDER innovatív erejének köszönhetően 90%-ban BIO alapú műanyagból készül a tolltest.

schneider_sliderxite.jpg

Az egyszerű dizájn és a fényes fehér felület letisztult eleganciában egyesül. A tolltest oldalán megjelenik a SCHNEIDER logó valamint a „Made in Germany” minőségi pecsét biztosít arról, hogy magas színvonalú a termék. A golyóstoll 4-féle színben (kék, fekete, piros és zöld) kapható, a nyomógomb színe megegyezik a tinta színével. 

A könnyedén kezelhető nyomógombos szerkezet, valamint a kopásálló rozsdamentesacél hegy gondoskodik a toll tartósságáról. A tinta rendkívül gyorsan szárad - még sima papíron is-, ugyanakkor később sem mosódik el, ha kiemeljük például szövegkiemelővel. Erős fémklippel van ellátva, és használható minden Plug&Play tollbetéttel.

Próbálja ki a SCHNEIDER „Slider Xite” golyóstollait, hogy újra örömét lelje az írásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8916584566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása