papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Mókás szörnyeket a tolltartóba!

2021. június 07. - Irodaszerbolt.hu webáruház

MAPED a suliszezon sztárja!


A MAPED márka piacvezető a gyermek iskolaszerek terén és világszerte 125 országban elérhető. Évről évre megújuló minőségi termékei minden igényt kielégítenek.

De miért is érdemes a MAPED termékeit választani?

Az egyetlen olyan márka, ami az iskolaszezon szempontjából meghatározó kategóriákban kínál széles körű megoldást: színes ceruzák, körzők, filctollak, radírok és vonalzók változatos külsőben és nagy számban. A folyamatos fejlesztések, amiket a gyerekek által jóváhagyott formavilág jellemez, fenntartják az állandó vevői érdeklődést. Jól beazonosítható, megjegyezhető a gyártó minden terméke, így könnyű beleszeretni.

Az iskolakezdés elengedhetetlen szörny készlete! A gyerekek imádni fogják a vidám és szórakoztató mintákat. A kollekció gyűjthető: filctoll és színesceruza-készlet, radírszörnyek és hegyezők várnak!

 maped_monster_530.jpg

A MAPED „Color' Peps Monster” színes ceruza 12 db-os és 24 db-os készletben elérhető. Ellenálló, újrahasznosított fekete ceruzatest, 100 %-ban famentes. Az ergonomikus, háromszög alakú kialakítás segíti a színezést. A hegy közepes vonalvastagságú, amely rajzolásra és színezésre is egyaránt alkalmas.

A MAPED „Color' Peps Monster” filctollkészlet szintén 12 db-os és 24 db-os kiszerelésben elérhető. Praktikus készlet, melyet bárhová magával vihet a gyerkőc. A vízbázisú tinta könnyen kimosható a ruhából, ezzel a szülők dolgát is megkönnyíti. Kupak nélkül 1 hétig nem szárad ki.

Ha színes ceruzára és filctollra is vágyik gyermeke akkor itt a megoldás: MAPED „Color' Peps Monster filctoll és színesceruza-készlet egyben. 15 db ceruza és 12 db filctoll található ebben a praktikus készletben, így még könnyebben készülhetnek el a szörnyen jó alkotások.

Ha az összes szörnyes MAPED terméket össze szeretné gyűjteni, akkor már csak a MAPED „Little Monster” radír van hátra. Az ergonomikus kialakítás segíti a kényelmes fogást a kis gyermeki kezeknek és apró mérete miatt tökéletesen elfér a tolltartóban. 4-féle különböző szörnyecske védőtok 3-féle színben 2-féle szórakoztató arckifejezéssel. Lesz mit összegyűjteni! A csomagolás teljesen újrahasznosított és újratölthető MiniTechnic radírral.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7016584554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása