papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Precizitás új színekben

2021. június 09. - Irodaszerbolt.hu webáruház


MAPED körzők minden korosztály számára!

l_5493-20210608101818.jpg
Praktikum, dizájn, tökéletes ergonómia és minőség, mindez a MAPED védjegye alatt. A MAPED kifejezetten az iskolások számára tervezte a „Fancy” és a „Study Pop” körzőket. A „Fancy” precíziós körzők új megjelenése színt visz a tanulásba.

A trendi motívumok a körzőlábakon és a precíz ergonómia a kisiskolások szolgálatában.

A „Fancy” körzőket úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyerekek kezébe, ezzel is garantálva a tökéletes munkát. Kialakítását tekintve gyermekek által tesztelt és jóváhagyott formavilág jellemzi. Nagy pontosságú, precíziós csavarrendszer fémlábakkal, így igény szerint egyszerűen és gyorsan beállítható. A körzők díszített műanyag dobozban kaphatók, ami egy 2 mm-es póthegyet, adaptert és cserecsavart is tartalmaz.

 maped1.jpg

A „Study Pop” könnyen állítható ergonomikus körzőfejjel rendelkezik, így bármilyen iskolai feladatra tökéletesen használható. A fémlábak kifejezetten stabillá teszik, így használat közben garantált a sikerélmény. Színes, divatos dizájn, lányoknak lila, fiúknak pedig kék kivitelben. Sőt a doboza még vonalzóként is funkcionál. A készlet tartalmaz továbbá egy tartalékhegyet.

 maped2.jpg

„Study Pop” körző univerzális adapterrel, melynek segítségével bármilyen írószer befogható (toll, tűfilc, ceruza, nyomósirón).

 maped3.jpg

Vidám színek, vagány megjelenés minden korosztály számára!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6516587224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása