papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Színes élmény gyerekeknek!

2021. június 09. - Irodaszerbolt.hu webáruház

MAPED PICNIK - Új „Concept Kids” kollekció
A MAPED 2021-es kollekciója elengedhetetlen kiegészítői lesznek az iskolatáskának, de egy-egy kirándulás alkalmával is igazán hasznos lehet a teljes szett.

l_5479-20210505144421.jpg

A színes, vidám dizájn gondoskodik arról, hogy az étkezés az iskolában is élvezetes legyen!

A 3 az 1-ben uzsonnásdoboz az egészséges étkezésért! Kétszintes elosztásának, valamint az alsó rekeszben található snackdoboznak köszönhetően kiválóan alkalmas egy teljes ebéd tárolására. Az uzsonnásdoboz 4-féle módon, minden része önállóan is használható, így igény szerint alakítható. Gyermekbarát, könnyen nyitható és a szilikonos zárószerkezet gondoskodik arról, hogy garantáltan biztonságban legyen az étel. Az elkülöníthető rekeszekhez olyan tető kapcsolódik, ami nem engedi a rekeszek tartalmát összekeveredni. Gondosan válogatott műanyag alapanyag felhasználásával készült (BPA-mentes), úgy tervezték meg, hogy tető nélkül mikrohullámú sütőben is használható legyen. Mi több rendkívül könnyen tisztítható, mivel a termék egésze betehető mosogatógépbe. Kétféle változatban is elérhető, a lányoknak pink, a fiúknak pedig kék kivitelben.

A 2 darabos snackdoboz-készlet is – hasonlóan a 3 az 1-ben uzsonnásdobozhoz – számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Könnyű, nem túl nagy, de bőven elfér benne minden, amit szeretnénk becsomagolni egy kisebb gyermeknek tízóraira vagy uzsonnára. Formatervezett és praktikus kialakítása miatt egyszerűen tárolható, ráadásul kis helyen is elfér.

A trendi színekben elérhető gyerekkulacsok tartós megoldást kínálnak a műanyag palackok helyettesítésére. A kulacsok rozsdamentes acélból készültek, így kellően strapabírók és mégis szuperkönnyűek. Könnyedén, egy gombnyomásra nyitható és már használható is a szívóka. Ez a szívószerkezet kiszedhető a kulacsból és mosogatógépben tisztítható. Szilikon zárószerkezettel a cseppmentes, biztonságos szállítás érdekében.

Az uzsonnásdoboz és a kulacs tökéletes kísérője lesz a színben hozzájuk passzoló uzsonnatáska, mely tornazsákként is használható. Kompakt tárolást nyújt, a felső rész italok és finomságok, míg az alsó hőszigetelt rész az uzsonnásdoboz tárolására kiválóan alkalmas. A táska elején látható szem- és száj ábra fényvisszaverő anyagból, a külső része pedig 100% poliészterből készül. A lányok és fiúk kedvük szerint, a saját egyéniségükhöz igazítva 4-féle módon is hordhatják a menő uzsonnástáskákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7816584582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása