papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

MAYAH székhoroszkóp - Ikrek

2021. június 10. - Irodaszerbolt.hu webáruház


Az örökmozgó Ikrek
Nem véletlen, hogy a zodiákus hírvivői az Ikrek. A kíváncsiság, a tudásszomj és az új megismerése hajtja a jegy szülöttét, miközben a megszerzett tapasztalatait szíves örömest osztja meg másokkal. A szavak valósággal ömlenek belőle, a kommunikáció a legerősebb fegyvere. Egy helyben maradni szinte képtelen, az asztalhoz kötött, irodai munka nem az ő terepe. Ellenben elsőként jelentkezik, ha terepre kell menni, emberek közé kell vegyülni vagy információkat kell megszerezni. Ehhez a viharos energiához szükség van egy stabil társra: a 130 kg teherbírású „Racer” irodai széknek meg sem kottyan az Ikrek fáradhatatlan munkabírása.

l_ikrek-20210325153903.jpg

Hosszú távú projekteket nem érdemes rábízni, hiszen amennyire kitörő lelkesedéssel vág bele a feladatba, ugyanolyan hamar el is unja. Ugyanakkor munkáltatóként és munkavállalóként is jól járhatunk vele: naprakészek maradunk akár a hétköznapi hírek, akár a szakmánkban történő változások tekintetében, hiszen az Ikrek akkor is megosztja velünk újonnan szerzett információit, ha nem is kérdezünk rá. Arra a kevés időre, amíg az Ikrek leül társalogni, a „Racer” szék állítható háttámla- és ülőlap dőlésszögével kényelmes pozíciót biztosít használójának.

mayah_szekhoroszkop_ikrek_2019.jpg

Örökös nyughatatlanságát sporttal, intenzív mozgással igyekszik kielégíteni. A kötöttségeket nem szívleli, a kitaposott turistaösvény helyett szívesen vág neki úttalan utaknak. De nem egyedül. A magány számára egy rémalak, amelyet gazdag és színes társasági élettel igyekszik elűzni. Az Ikrek nyüzsgő személyiségéhez tökéletesen passzol a „Racer” szék sportos megjelenése. Így, ha egy üres „Racer” széket látunk valahol, joggal gondolhatjuk: Ikrek jegyű gazdája éppen újabb kalandokat keres.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr3916588414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása