papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Ragyogó mosoly otthonra is!

2021. június 15. - Irodaszerbolt.hu webáruház


Helyes szájápolás SIGNAL termékekkel
Az utóbbi egy évben a home office sokunk számára mindennapossá vált, munkánk nagyobb részét otthonról végezzük. Fontos azonban, hogy a megfelelő szájápolásra akkor is kiemelt figyelmet fordítsunk, ha éppen nem az irodában tartózkodunk.

Online meetingen is magabiztosan!

A legtöbben magabiztosabbnak érezzük magunkat, ha fogaink fehérek, mivel tudjuk, hogy fogaink ragyogó fehérsége az ápoltságra és a megfelelő szájhigiéniára utal. Fogaink szépségéért otthon is sokat tehetünk, hiszen fehérítő fogkrémek használatával kíméletesen fehéríthetjük fogainkat. A SIGNAL „White System” fogkrém kék színe miatt azonnal fehérebbnek mutatja a fogakat*, egy ragyogó mosollyal pedig még kamerán keresztül is feldobhatjuk a hangulatot az online meetingeken.

*Az azonnali fehérítő hatás optikai és ideiglenes.


signal_mosoly.jpg

Rendszeres fogmosás a friss leheletért!

A jó közérzethez a friss lehelet is hozzátartozik, melyről nem kell lemondanunk csak azért, mert otthonról dolgozunk. A napi kétszeri, minimum kétperces fogmosás segít, hogy alaposan megtisztítsuk fogainkat a lepedéktől, így megakadályozhatjuk a fogkőképződést és a rossz lehelet kialakulását.

Használjon a fogmosáshoz puha sörtéjű fogkefét, mint például a SIGNAL „Slim Care Sensitive Soft” fogkefe, mely 3 ponton hajlított nyakának köszönhetően segít elérni és tisztítani a hátsó fogakat is, puha nyelvtisztító gumija pedig könnyedén megtisztítja a nyelvet. A nehezen elérhető helyek tisztításához pedig próbálja ki a SIGNAL „Classic Clean Medium” közepes keménységű fogkeféjét, mely különböző hosszúságú, lekerekített sörtéivel hatékonyan tisztít a fogak között, így hatékonyan véd a rossz lehelet ellen.

Vásároljon SIGNAL termékeket kedvezményes áron! Az akcióért kattintson ide!

l_5819.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6816594342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása