papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

A gyerekek birodalma

2021. június 17. - Irodaszerbolt.hu webáruház


MAPED iskolaszerek
Szereti az újdonságokat? Rajong az innovatív megoldásokért? Akkor érdemes felfigyelnie, a több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező francia gyártóra, aki piacvezető márka a gyermek iskolaszerek terén. A MAPED 2021-ben is számos újdonsággal örvendezteti meg a gyerekeket.

A szín a mindenünk!

 maped_szinesceruza_530.jpg

A "Color'Peps Star" színes ceruzák igazi bestseller termékek, most új színekben és széles választékban kápráztatják el használóját. A készletben 72 db intenzív és változatos árnyalatú színes ceruza felel a korlátlan kreativitásért! A "Color'Peps World" készletben 12 alapszín+3 kétvégű bőrszínű színes ceruza kelti életre a gyerekek alkotását. A puha, törésálló hegy gondoskodik a hosszan tartó színezésről. A "Color'Peps Pastel" írószerek üde, romantikus pasztell színei a tavasz leheletére emlékezteti és beragyogja használója szívét. A ceruzatest minőségi fából és törésálló grafitheggyel készült. A "Color'Peps Strong" ceruzacsalád a színes ceruzák új generációja, amely ellenáll minden kihívásnak. A 37%-kal ellenállóbb, törésbiztos ceruzaheggyel rendelkező színes ceruzák megtalálhatók 12 – 48 db-os készletben, Jumbo és mini változatban egyaránt.

Az év kedvence lesz!

 Az iskolakezdés elengedhetetlen eszközei a szörnyfigurákkal borított "Color'Peps Monster" filctollak. Azon túl, hogy biztosan a gyerekek kedvence lesz, az anyukák is imádni fogják, hiszen a vízbázisú tinta ruhából könnyen kimosható. Nem kell lemondani a színes ceruzákról sem, mivel elérhető a kollekcióból egy színezőkészlet is, melyben 12 db filctoll és 15 db ergonomikus kialakítású színes ceruza is felsorakozik. A "Little Monster" radírok 4-féle különböző szörnyecskés védőtokban és 2 különböző szórakoztató arckifejezéssel ellátott változatban is elérhetők. A filctollak terén kedveskedik még a gyártó az állatrajongóknak: "Color'Peps Animals", a romantikus színek kedvelőinek: "Color'Peps Pastel", és azoknak akik nagyban gondolkodnak: "Color'Peps XXL Brush Tip" ecsetjellegű filctollal.

Egy pozitív üzenet minden napra!

maped_blackpepsenergy_1.jpg

 A "Black Peps Energy" grafitceruzáit a pozitív gondolkodás ihlette, így már használat előtt, közben, és után is inspirálnak. Az ergonomikus fekete színű ceruzatest, és a HB keménységű, kiváló minőségű hegy miatt kifejezetten íráshoz ajánlott.

Játékos megoldások, mert a kicsik a legjobbat érdemlik!

 Az "Ergo Fun" radírok vicces álltaformába burkolózott formatervezett radírok. A "Croc Croc" hegyezők választéka újabb mókás figurákkal bővült, egylyukú kivitelben. A panda -és pingvinfigura szinte már klasszikus mesefigurákká váltak és megihlették a gyártót is, ezért hozták létre a "Shakky Fancy" cuki hegyezőket. Ezek a kis figurák egytől-egyig nélkülözhetetlen darabjai lesznek a kis tulajdonosok tolltartóiban. A jópofa külalak mellett arra is figyelt a gyártó, hogy kompaktak és könnyen használhatók legyenek a termékek.

A franciák kifinomult stílusa ölt testet ezekben az iskolaszerekben is, melyek a világ közepét jelenthetik a kicsik számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7216594392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása