papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Üdvözöljük a REXONA világában!

2021. június 28. - Irodaszerbolt.hu webáruház


Válassza az aktív életet!
A modern világ életstílusa magával hozta azt, hogy sokkal kevesebbet mozgunk, mint korábban. Elkényelmesedtünk a mindennapjainkban, anélkül, hogy mindezt észrevettük volna.

 5503.jpg

A Rexonánál hisznek abban, hogy itt az ideje, hogy mindez megváltozzon. Hisznek Önben és abban, hogy Önnél is megtalálható az az erő, hogy aktívan tegyen egészsége érdekében! Hiszen minél többet mozog, annál inkább érzi, hogy él. És ahogy Ön egyre többet mozog, a REXONA izzadásgátlók - a Motionsense™ technológiának köszönhetően - annál hatékonyabbak lesznek.

Az izzadásgátló a fürdőszobánk fontos terméke. De mi is valójában és hogyan segít szárazon és frissen tartani egy egész napon át? Az izzadásgátlók csökkentik az izzadság mennyiségét. Az alumíniumsók - a bennük található hatóanyagok - feloldódnak a bőr felületén található nedvességben. Ezáltal egy gélt képeznek, amely ideiglenesen elfedi az izzadságmirigyek kijáratát, és így csökkenti a kibocsátott izzadság mennyiségét.

A REXONA izzadásgátlókat úgy tervezték, hogy olyan keményen dolgozzanak, akárcsak Ön! Olyan frissnek érezheti magát, mintha épp most lépett volna ki a zuhany alól!

 katinka.jpg

Örülünk, hogy velünk tart, és ne feledje: Mozogjon! Éljen! A REXONA pedig gondoskodik az izzadásgátlásról!

Próbálja ki Ön is a REXONA izzadásgátlóit!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5416603544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása