papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

A 120 éves grafitceruza!

2021. július 14. - Irodaszerbolt.hu webáruház

A 120 éves grafitceruza!Boldog Születésnapot STAEDTLER „Noris”!Az ikonikus sárga-fekete csíkos idén ünnepli 120. születésnapját!
A naprakész STAEDTLER „Noris” termékek egészen az óvodás korcsoporttól a tinédzsereken át a felnőttekig mindenkinek a mindennapok szerves részét képzik. Sok vásárló érzelmileg kötődik a márkához, hiszen vele együtt nőttek fel és használják azt egész életükben.
Az idei évben a dizájn is szembeötlő, hiszen a megújult csomagolás is az évfordulót ünnepli.

 5509.jpg

A szülinapi újdonságok között több STAEDTLER „Noris” készletet is találunk:
3 db HB keménységű grafitceruza, 1 db fekete, egylyukú hegyező és egy radír12 db HB keménységű grafitceruza, 1 db fekete, egylyukú hegyező és egy radír3 db HB keménységű grafitceruza, 1 db tartályos, egylyukú hegyező és egy radír Ha íráshoz, rajzoláshoz vagy vázlatkészítéshez keres ceruzát, akkor a STAEDTLER „Noris” a tökéletes választás. Magas a törésállóságuk és különleges a hegykialakításuk, könnyen radírozhatók, hatszögletű testük kényelmes fogást eredményez. Megkapta a PEFC tanúsítványt, megfelel a fenntartható erdőgazdálkodás követelményeinek.

noris_ceruza_530.jpg


Az évfordulós termékek között radírokat is találunk: a „Noris N20” és a „Noris N40” kiváló minőségű termékek. Minimálisan morzsolódik, celofán csomagolása praktikusan téphető nyitószalaggal rendelkezik. Ftalát- és latexmentes, használatakor a papír nem színeződik el.
Sztenderd méretű ceruzák hegyezésére a STAEDTLER „Noris” egylyukú, tartályos hegyezőt ajánljuk. Jobb- és balkezesek is egyaránt használhatják, mindkét irányba lehet vele hegyezni.
A digitális oktatás és a home office ösztönözte ennek az újdonságnak a kifejlesztését: érintőceruza, érintőképernyős készülékekhez - STAEDTLER „Noris Digital”.  Az első érintőceruza, mely az innovatív Wopex alapanyagból készült, hagyományos ceruzaformája kényelmes fogást eredményez. Passzív EMR technológiával van ellátva, így nincs szükség akkumulátorra, vagyis nem igényel töltést.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2716627364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása