papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

ERŐ és ELLENÁLLÁS egy testben

2021. július 14. - Irodaszerbolt.hu webáruház


MAPED „Strong” színes ceruzák
A már jól ismert, és országszerte nagyon kedvelt MAPED „Color'Peps” ceruzacsalád új, innovatív összetételű „Strong” kollekciója a tavalyi évben debütált. Sikere azóta is töretlen, rendkívül nagy népszerűségnek örvend. Az egyedi fejlesztésnek és előállítási technológiának köszönhetően a ceruza garnitúrából változatos színek, méretek érhetők el, egy új termékválasztékot képezve.

Az új előállítási technológia környezetkímélő, a ceruzatest 100%-ig famentes, újrahasznosított alapanyagból készül. A famentes ceruzák egyik nagy előnye, hogy rugalmasabbak a fából készült ceruzáknál, ráadásul nem képződik annyi morzsalék hegyezéskor. A „Strong” színes ceruzák újszerű tulajdonságai mellett kedvező árfekvése is rendkívül vonzóvá teszi.

A SZÍNES CERUZÁK ÚJ GENERÁCIÓJA - ELLENÁLL MINDEN KIHÍVÁSNAK!

 5514.jpg

A szülőknek és a gyerekeknek napi szinten kell szembenézni azzal a problémával, hogy a színes ceruzák hegye gyakran eltörik. Erre kínál megoldást a MAPED „Strong” kollekciója. A ceruzacsalád minden darabja 3,2 mm-es erős, törésbiztos ólom heggyel rendelkezik, mely 37%-kal ellenállóbb az átlagtól, ezáltal biztosítja a rendkívül tartós használatot.

A „Strong” strapabíró és intenzív színű színes ceruzáival a gyerekek a színezés, rajzolás valódi élményét élik át.

untitled_1.jpg

Színes ceruzák széles választéka áll rendelkezésünkre az idei évtől már fémdobozos kivitelből is válaszhatunk. Iskolába rajzórára a 12 db-os készlet tökéletes választás, mely megtalálható „Jumbo” és „Mini” változatban egyaránt.

A ceruza, mely vállalja a legmerészebb alkotásokat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr4116627634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása