papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Egy táska tele impulzussal!

2021. július 15. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Egy táska tele impulzussal!Ismerje meg a PULSE iskolatáskáit!

A PULSE márka 2009-ben alakult, a táskák és iskolai felszerelések mára már több mint 30 országban elérhetők. A márka filozófiája: kiváló minőségű termékek elérhető áron. Minden PULSE táska anyaga PVC mentes és megfelelnek minden EU-s szabványnak. Ezen kívül minden táska vízlepergető anyaggal és poliuretánnal van bevonva, ezáltal kevésbé érzékeny hőre, rugalmasabb és strapabíróbb. Olyan technológiával készülnek, ami egészségre nem káros és nem bocsájtanak ki kellemetlen szagokat, vegyületeket.

pulse_2.jpg


Mi alapján válasszunk iskolatáskát?
Ergonomikus kialakítás, hogy igazodjon a hát vonaláhozSzivacsos hátrész a jó szellőzés érdekébenVállpánt kellően vastag és párnázott legyenRendelkezzen fényvisszaverővelFontos a strapabíró cipzárLehetőleg legyen vízálló vagy vízlepergetőDupla aljzat, közte szivaccsal, ami ellenáll akár a hegyes tárgyaknak isÁlljon meg magától a padlónLegyen italtartó oldalzsebeRendszerező zsebek is fontosak az iratoknak, kulcsnak, pénz tárolásáraAz „Anatomic” kollekció táskái több szempontból is a tökéletes iskolatáska kategóriába tartoznak. Merevített hátrésszel rendelkeznek, a vállpántja állítható, esővédő és fényvisszaverő részeket is tartalmaz a táska. E mellett gurulós táskává is átalakítható így nem terheli a gyerekek hátát.

pulse_1.jpg


A PULSE táskákat egészen kisiskolásoktól, tinédzsereken át felnőttekig mindenkinek ajánljuk. Például a 2 in 1-ben táskák tökéletesek egy gimnazista számára aki a második táskában tudja tárolni a különórai vagy edzés felszerelését. A táska különlegessége, hogy egy okos technikai megoldásnak köszönhetően egy kis és egy nagy táska kerül elválasztásra egymástól egy speciális cipzárral. A táska USB- és audió csatlakozóval is fel van szerelve és speciális karcálló zseb is található rajta a napszemüvegnek vagy mobiltelefonnak.

pulse_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8516627670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása