papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Nélkülözhetetlen az alkotás során!

2021. szeptember 01. - Irodaszerbolt.hu webáruház


KORES ragasztók
A KORES a hosszantartó és kiváló minőséget tartja a legfontosabb értéknek, ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy több mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik a javítás és ragasztás terén, ami garancia a termékeik minőségére. A környezettudatosságnak megfelelően pedig mindegyik ragasztóstift 60%-ban környezetbarát anyagokat tartalmaz.

5541.jpg

A KORES a hobbitevékenységek legjobb barátja, ha ragasztásról van szó!

Az „Eco Glue Stick” ragasztóanyaga 75%-ban környezetbarát és nem tartalmaz mérgező anyagot. A csomagolás 85%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Erős ragasztást biztosít, 60 másodperc alatt megköt minden típusú papíron. A ragasztóstiftek glicerin hozzáadásával készülnek, ezzel is megelőzve a termék kiszáradását, továbbá a biztonságos és légmentesen záró kupak dupla védelmet nyújt a kiszáradás ellen.

 kores_ecoglue.jpg

A „Chameleon” ragasztóstiftek érdekessége, hogy a termék lila színe a felkenést követően 1 percig látható, utána pedig színtelenné válik. Erős ragasztást biztosít. Alkalmas papír, karton, fotó és parafa ragasztására. Szinte siklik a papíron, mivel glicerint tartalmaznak a könnyen használhatóság érdekében. Oldószermentesek, mérgező anyagot nem tartalmaznak. Hideg vízzel kimoshatók.

A gyerekek nagy kedvence a csillámos ragasztó. Vidám, életteli és látványos dekorációkat készíthetnek az 5 különböző színben kapható ragasztókkal. Az adagolófejjel ellátott ragasztók rendkívül precíz használatot tesznek lehetővé. A legtöbb felületen - papír, karton, üveg, moosgumi, műanyag, textil - használhatók.

 kores_glitteres.jpg

A „White Glue” hobbiragasztók fehér PVA (Polivinil-Acetát) alapú, gyorsan száradó, erősen kötő ragasztók. Oldószermentesek, mérgező anyagot nem tartalmaznak. Egyenetlen felületekre is alkalmasak, száradási idejük 2 perc. Adagolós kupakkal vannak ellátva, mely cseppmentes használatot tesz lehetővé. Vízzel lemoshatók. Ideális hobbi és kreatív tevékenységekhez.

 kores_hobbi.jpg

A KORES ösztönzi a képzeletet és inspirálja a kreativitást, ezért a termékei ideális választást jelentenek minden korosztály számára, iskolai vagy otthoni használatra egyaránt!

Minden KORES terméket megtalál irodaszer áruházukban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5116675730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása