papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

SCHNEIDER markerek, a jelölés mestere

2021. november 03. - Irodaszerbolt.hu webáruház

A jelölés szakértői!

SCHNEIDER markerek
A SCHNEIDER markerek kiemelkedő minőséget képviselnek, széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A Schnedeir „Maxx" alkoholos, tábla- és flipchart markerei szinte minden felületen tökéletesen használhatók. A „Cap-off" festéknek köszönhetően a marker 2-3 napig sem szárad be kupak nélkül. Használatot követően rendkívül gyorsan megszárad a tinta, ráadásul szinte szagtalan. Klippel ellátott kupakkal rendelkezik, mely igen praktikus használatot tesz lehetővé. Száradás után az alkoholos filcek tintája fény- és vízálló, ezáltal írásképe rendkívül időtálló.

A „Maxx 130”, „Maxx 133” és a „Maxx 250” alkoholos markerek egyik kiemelendő jellemzője, hogy a tolltest anyaga 95%-ban újrahasznosított műanyagból készül. A „Maxx 230” és „Maxx 280” markerek a „Maxx 650" utántölthető palackkal körülbelül 10-15 alkalommal újra tölthetök.

 jeloles_1.jpg

A tábla- és flipchart markerek élénk, intenzív színei fehértáblára való írásra rajzolásra alkalmas, tintája gyorsan száradó, vízbázisú. Az írásképe szárazon nyom nélkül törölhető, gyakorlatilag minden nem nedvszívó felületről, mint például a kő vagy kerámia. A megfelelő és hosszan tartó tintaadagolásért az extra nagy tintatartály felel.

 jeloles_2.jpg

Maxx Eco 110” tábla- és flipchart markerek egyszerű és gyors utántöltő rendszerrel.

 jeloles_3.jpg

Roppant praktikus lakkmarkerek jelölő és dekoráló célra kifogástalanul használhatók. A „Maxx 270”; „Maxx 271” és „Maxx 278” lakkmarkereket kiváló tapadás és kopásállóság jellemzi szinte minden anyagon. (fém, üveg, kerámia, porcelán stb.) A markerek tintája hőálló (max. 300 °C-ig) átlátszatlan, magas fedőképességű és ellenáll számos maratási és mosási eljárásnak. A szelep által vezért tintaáramlás egyenletes festékelosztást eredményez. Ezenkívül még fényálló, víz- és időjárásálló, ezért kültéri jelölésre is tökéletesen alkalmas.

 jeloles_4.jpg

A krétamarkerek segítségével minden sima felület feliratozható. Tintája folyékony, vízbázisú és szinte szagtalan. Írásképe csupán egy mozdulattal egy nedves ruhával nyom nélkül eltüntethető.

 jeloles_5.jpg

Az üvegtábla markerek ragyogó, élénk színekben hat különböző árnyalatban is elérhetők. A markerek tintája kitűnő fedőképességű és fényálló, a szelepes technológia egyenletes festékadagolást tesz lehetővé.

jeloles_6.jpg

 

Schneider markerek az Irodaszerbolt.hu oldalán

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8516745038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása