papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Válassz szabadon!

2022. május 12. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Még több SCHNEIDER újdonságok!


„Fave Gel” zselés toll - a könnyű íráshoz

Legyen szó bármilyen hosszúságú szöveg írásáról vagy jegyzetelésről a „Fave Gel” zselés toll extra könnyű és gördülékeny írást tesz lehetővé a nagy teljesítményű zselés tintával, és minden esetben igazi élvezetté teszi a munkát. A vékony, átlátszó tolltest színe jelzi az írás színét, és mindig jól látható benne a tinta fogyása. A gyorsan száradó és intenzív színű tinta nem kenődik el, ezért a toll kiválóan alkalmas balkezesek számára is. Vékony vonalvastagsággal (0,4mm), mégis kiváló írási tulajdonságokkal rendelkezik. 4 színben elérhető: fekete (vízálló), piros, kék és zöld.

 l_schneider-380x210-20220427131213.jpg

„Callissima” töltőtoll ajándékszett - a szépíráshoz

A kézzel írt szövegek és üzenetek egyre nagyobb értéket képviselnek a mai digitális világban, melyeket a kalligráfiával művészi szintre is emelhetünk. A kézírás bármelyik módját is alkalmazzuk, nagyon fontos a megfelelő eszköz kiválasztása. Ebben kínál nekünk tökéletes megoldást a Schneider „Callissima” töltőtoll készlete, melyben az elegáns, metálfényű tolltest mellett 3-féle vonalvastagságú tollhegy és 6 db egyedi fejlesztésű, pasztell színű tintapatron áll rendelkezésre.

 schneider_02_380x210.jpg

A „Callissima” kalligrafikus toll lágyan, fémesen csillogó felülettel rendelkezik, és három színben (antracitszürke, mentazöld és sárgabarack) elérhető. Az elegáns megjelenésű, vékony tolltest, valamint az ergonomikus markolat támogatja a pontos és kényelmes írást. A cserélhető tollhegynek köszönhetően pedig kiemelheti az írás fontos részleteit. Alkalmas jobb- és balkezesek számára egyaránt, és hagyományos tintapatronnal is utántölthető.

Kitűnő ajándékötlet anyák napjára is!

„Maxx 242” fagyálló marker

Az élelmiszerek fagyasztása előtt címkézze fel a fagyasztótasakokat, üvegtartályokat vagy műanyag dobozokat a Schneider „Maxx 242” markerrel, hogy a termékek később is azonnal felismerhetőek legyenek. A fagyálló marker tintája fényálló és -25°C-ig fagyálló. A jelölés tartós és kopásálló, de szivaccsal és vízzel eltávolítható a sima műanyag edényekről és az üvegfelületekről. Az 1 mm-es vonalszélességnek és a fekete tintának köszönhetően az írás szinte minden felületen könnyen olvasható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8317829881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása