papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

A MAUL-lal mindig számolhat!

2022. szeptember 12. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Új számológépek a MAUL kínálatában!

Legyen szó munkahelyi, iskolai vagy magáncélú használatról: az asztali számológépek és a zsebszámológépek olyan hasznos eszközök, amelyeket nem szívesen nélkülözünk. A MAUL-nál megtalálják a megfelelő modelleket a legfontosabb alkalmazási területekhez, így gyorsan és kényelmesen elérheti a kívánt eredményt.

Pontosság, stílus és megbízhatóság - ez teszi különlegessé számológépeiket, melyeknél nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra és a kiváló minőségre. A kínálat a kompakt zsebszámológépektől a kiskereskedelmi felhasználásra szánt, például adószámítási funkcióval rendelkező számológépeken át a kereskedelem számos területén alkalmazható, ergonomikus formatervezésű nyomtató számológépekig terjed.

Zsebszámológépek

M 112 zsebszámológép

Kompakt számológép a mindennapi munkához, nagy kijelzővel (12 számjegy). Alumínium előlapja elegáns dizájnt kölcsönöz neki.

M 12 zsebszámológép

11,5 cm-es mérete praktikus lehet az irodában vagy akár az iskolában is. Nagy kijelzője (12 számjegy) mellett, a színkódolt funkciógombok miatt egyszerű a használata.

Asztali számológépek

MJ 550 asztali számológép

A fiatalos megjelenésű mindenes. Három divatos színben is elérhető (rózsaszín, világoskék és fekete). Ergonomikus, szögletes kijelző (8 számjegy) a könnyebb leolvasásért.

MXL  16

Stabil és megbízható kereskedelmi célú asztali számológép. Extra nagy házzal rendelkezik, nagy kijelzője (16 számjegy) pedig szögletes formája miatt könnyebb leolvasást tesz lehetővé.

MCT 500

Kereskedelmi célú asztali számológép ellenőrzési és javítási funkcióval. Nagy kijelzője (12 számjegy) biztosítja a könnyű leolvasást.

Nyomtatós számológép

MPP 32

Minden fontos funkciót tartalmazó univerzális modell. Nagy kijelzővel (12 számjegy) és PC szerű billentyűzettel rendelkezik. Kétszintű nyomtatásra is van lehetőség ezzel modellel, és a pénznemek közötti váltásra is. Számolásra és kereskedelmi használatra egyaránt ajánlott, hiszen nyereség/költség/árrés funkció is megtalálható rajta.

Minden számológép (a nyomtatós modellekig bezárólag) képes napelemes működésre, így rendkívül energiatakarékosak, ami illeszkedik a MAUL fenntarthatósági filozófiájába. Minden asztali és zsebszámológépükre 5 év, a nyomtatós számológépükre 2 év garanciát adnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr717929803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása