papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Profi adatmentés bárhol, bármikor!

2022. október 18. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Bemutatkoznak a Kingston DataTraveler® USB flash meghajtói USB flash meghajtók személyes használatra.

A Kingston DataTraveler® USB flash meghajtói többféle stílusban kaphatók, számos USB csatlakozási típussal. Menet közbeni fájltárolást biztosítanak személyes fényképek, zenék, videók és dokumentumok számára. Kiválóan használhatók otthon, iskolában vagy az irodában.

DataTraveler Exodia™ M USB flash meghajtó több színben

5678.jpg

Kényelmes útközbeni tárolási megoldás

A Kingston DataTraveler Exodia M USB 3.2 Gen 1 teljesítményt kínál a laptopok, asztali PC-k, monitorok és egyéb digitális eszközök egyszerű eléréséhez. A DT Exodia M lehetővé teszi dokumentumok, zenék, videók és egyebek gyors átvitelét és kényelmes tárolását. Több stílusos színváltozatban is elérhető, akár 256 GB-os tárolókapacitással.

DataTraveler Micro Gen 2 USB flash meghajtó rendkívül kicsi prémium fém kialakítással

A DataTraveler Micro egy rendkívül kicsi, könnyű USB-meghajtó, amely ideális a kényelmes plug-and-stay tároláshoz, amely kompatibilis számítógépekkel, nyomtatókkal, játékkonzolokkal és egyéb eszközökkel. A meghajtót alacsony profilú, prémium fémházzal és beépített kulcshurokkal tervezték, hogy interferencia nélkül csatlakoztatva maradhasson az USB-portokban.

 kingston_micro_gen2.jpg

DataTraveler microDuo 3C – USB Type-C® és Type-A flash meghajtó

Kettős interfész a maximális kompatibilitás érdekében

 kingston_microduo_3c.jpg

A DataTraveler microDuo 3C kettős interfésszel rendelkezik, amely mind az újabb USB Type-C®, mind a hagyományos USB Type-A portokkal működik. Ideális módja annak, hogy helyet szabadítson fel okostelefonján vagy táblagépén akár 256 GB extra tárhellyel a fényképek és videók számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr9417956734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása