papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Karácsony kreatívan

2022. december 18. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Karácsony kreatívan

Finom sütemények, az adventi koszorú fenyőgallyainak kellemes illata a levegőben, gyertyák megnyugtatóan ringatózó fénye. Mindez csak egy dolgot jelenthet: közeledik a karácsony. Szerencsére nincs még késő beszerezni az ajándékokat és feldíszíteni a lakást, ráadásul a STAEDTLER segítségével könnyedén egyedivé varázsolhatjuk otthonunkat és a meglepetéseket.

Saját készítésű kísérőkártya

Mindössze metál színű dekormarkerekre, egy grafitceruzára és fekete papírra van szükségünk, hogy a STAEDTLER előre elkészített mintáinak használatával csodás ajándékkísérő kártyák születhessenek. Az alábbi videó lépésről lépésre megmutatja, hogyan.

Színes ablakdísz

A lakás feldíszítésének része az ablakok kidekorálása is. Ha szeretnénk, hogy az ablakon kitekintve is megmaradjon az igazi karácsonyi hangulat, akkor nincs más dolgunk, mint kinyomtatni a mellékelt mintát, beszerezni egy krétamarker készletet, és követni a videóban bemutatottakat.

Kellemes készülődést kíván a STAEDTLER

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr9618003346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása