papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Legyen színpompás a karácsony!

2022. december 18. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Legyen színpompás a karácsony!

A kiváló minőségű, kétoldalas másolásra is alkalmas, anyagában színezett REY Adagio sokkal több, mint egyszerű másolópapír. A pasztell, intenzív és neon színekben kapható, fénymásoláshoz, tintasugaras és lézernyomtatókhoz is használható papír számos lehetőséget tartogat a kreatív alkotáshoz.

Az ünnepek közeledtével használhatjuk egyedi ajándékok, ajándékkísérők, dekororációk alapanyagául, de a lehetőségeknek csak a képzeletünk szabhat határt. Készíthetünk például origami karácsonyfadíszeket vagy színpompás képeslapokat az alábbi minták és ötletek segítségével.

A REY Adagio termékek alapanyaga 100%-ban fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Megvásárlásukkal nemcsak környezetünket, hanem a feldolgozóüzemek közelben élő és ott dolgozó helyi közösségeket is támogatjuk.

A REY Adagio másolópapírok kétféle formátumban – A4 és A3 – elérhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6518003336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása