papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Együtt a fenntartható jövőért!

2023. április 05. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Válassza a HP papírokat!

A HP által Európában forgalomba hozott minden papír fenntartható forrásból származik. A cég pontosan tudja, hogy milyen fontos tenni a jövőért, ezért minden HP papír FSC vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis a termékek igazoltan fenntartható erdőgazdálkodásokból származó fából készülnek.

A gyártási folyamat az első lépéstől az utolsóig a HP saját üzemeiben történik, így pontosan felügyelni és követni tudják a körkörös gazdaság megvalósulását.

Különösen fontos a cég számára, hogy mind a kitermelés mind a feldolgozás lokálisan történjen, ami által a szállítás sem terheli extrán a környezetet.

A HP által a papírok készítésénél használt fehérítő 100%-ban klórmentes, aminek köszönhetően a szennyvíz minősége is javul.

Tegyen Ön is a környezetért, és válassza a HP-t!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr618095176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása