papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

UNI PIN rajzmarkerek

2023. május 09. - Irodaszerbolt.hu webáruház

A művészek és kreatív alkotók első számú választása

Az UNI PIN rajzmarkerek a művészek és műszaki szakemberek kedvenc rajzeszközei, és nem nehéz rájönni, hogy miért.

A PIN rajzmarkerek különféle tollhegy-kialakítással készülnek, lehetővé téve a különböző vonalvastagságok és vonalerősségek megjelenítését. Az egyedülálló tollhegy-méretválaszték nagy teret ad a művészi kreativitásnak és a professzionális kivitelezésnek, legyen szó kifejező tónusrajzról vagy kézi betűírási technikák alkalmazásáról.

A PIN rajzmarkerek tintája Super Ink technológiával készül, amely megőrzi a színek erejét és élénkségét, ráadásul a tinta nem üt át a papíron, így bátran készíthetők vele vázlatok. Tökéletes választás azok számára, akik nem akarják, hogy munkájuk elhalványuljon.

A PIN rajzmarkerek kiválóan alkalmasak kalligráfiához. A kezdőbetűkhöz és vonalakhoz a vékonyabb, finom hegyeket, a körvonalakhoz és a színezéshez a vastagabb hegyméreteket válasszuk.

A fekete PIN-sorozat különböző hegyméretekkel rendelkezik a finom 0,03 mm-estől a robusztus 1,2 mm-es hegyig. A PIN új ecsethegye alkalmazkodik a nyomás erősségéhez, a dőlés szögéhez és az írás sebességéhez. A hagyományos PIN-hegy kerek (és hosszabb, mint más grafikus tollak hegyei), ami azt jelenti, hogy váltakozó nyomással és szögben is dolgozhat. Ez nemcsak nagyobb művészi szabadságot biztosít, de a tollak is tovább fogják bírni.

Bármilyen színnel vagy hegytípussal is szeretne dolgozni, biztos lehet a minőségben.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6018119426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása