papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Új termékkörrel bővült a VICTORIA márka!

2023. május 24. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Új termékkörrel bővült a VICTORIA márka!
Megérkeztek a VICTORIA szemeteszsákok!

A VICTORIA márka egyik alapvető ígérete – a megfelelő minőség mellett – a széles választék és az elérhetőség. Ennek megfelelően folyamatosan dolgoznak azon, hogy a márka választékát rendre felülvizsgálják, megújítsák, kibővítsék. Ezeket a fejlesztéseket a piaci tendenciák mellett a vevői igények mentén alakítják ki.

Ezúttal a VICTORIA többféle méretű és változatú szemeteszsákkal jelentkezett. Mostantól 10-től 160 literig megtalálhatók kínálatukban a legnépszerűbb méretek, melyből két méret, a 40 és 70 literes zsákok húzózáras verzióban kaphatók. A kisebb méretű szemetesbélelő zsákok anyaga vékonyabb, a nagy méretű kukabélelő zsákoké pedig vastagabb, arányosan a bennük elhelyezésre kerülő hulladék mennyiségéhez mérten. A termékek anyaga polietilén.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8618131338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása