papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

A Fenntarthatóság Mindenek Felett

2023. október 17. - Irodaszerbolt.hu webáruház
A Fenntarthatóság Mindenek Felett
TORK - Karbonsemleges adagolók

A TORK márka hosszú évtizedek óta a higiénia és fenntarthatóság szinonimája a professzionális higiéniai termékek piacán hazánkban is. Most azonban újabb mérföldkövet értek el a fenntarthatóság terén, elsőként kínálnak karbonsemleges tanúsítvánnyal rendelkező adagolókat.

Ez az úttörő lépés azt jelenti, hogy a termékek teljes életciklusára vonatkozóan csökkentették és kompenzálták a szén-dioxid kibocsátást. A TORK adagolót tanúsítottan megújuló villamos energia felhasználásával állítják elő. A karbonsemlegesség elérése érdekében a fennmaradó szén-dioxid kibocsátást a ClimatePartner nevű ellenőrzött szervezett klímavédelmi projektjeibe történő befektetésekkel kompenzálják. 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a piacon elsőként kínálhatunk karbonsemleges adagolókat. A TORK adagolók nemcsak hatékony higiéniai megoldásokat kínálnak, hanem a bolygónkra gyakorolt környezetei hatást is csökkentik. Ez az új tanúsítvány segít ügyfeleinknek abban, hogy elérjék fenntarthatósági törekvéseiket." - tette hozzá Tápai Dezső, a TORK értékesítési igazgatója és fenntarthatósági nagykövete. 

Minden TORK adagolót a fenntarthatóság jegyében terveznek: Legyen szó az alapanyagok kiválasztásáról, tanúsított rosszálaktól kezdve a megújuló csomagolásanyagokon át az újrahasznosítási rendszerekig, vagy a túlfogyasztás csökkentéséről. Szem előtt tartják a jóllétet és praktikumot, a TORK rendszerek s Svéd Reumaszövetség által tanúsítottan idősek és csökkent kézfunkcióval rendelkező felhasználók számára is könnyen használhatók. 

A Fenntarthatóság Mindenek Felett! 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8618236761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása