papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Őszi élménygyűjtés!

2023. november 03. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Őszi élménygyűjtés!
Óvja szeme világát az AVATAR-ral!

Az ősz nem csak a sárga faleveleket és a borongós időt hozta magával, hanem teret ad olyan szabadidős tevékenységeknek is, amiket a nyári kánikulában nem biztos, hogy szívesen bevállaltunk volna. A felhőkkel tarkított égbolt ellenére, a nap időnként kikukucskál, ezért különösen fontos, hogy AVATAR napszemüvegünket ebben az évszakban se felejtsük otthon, főleg, ha több órát tervezünk a természetben tölteni.

Az enyhébb idő elérkeztével szinte tálcán kínálja magát egy üdítő hegymászás a családdal, barátokkal, de akár egyedül is nekivághatunk a magaslati kalandoknak, hogy igazán kikapcsolódhassunk testileg-lelkileg. A hegyek között megbúvó nappal is körültekintőnek kell lennünk, mert annak ellenére, hogy ősszel veszít a nap az erejéből az UV sugarak ugyanolyan káros hatással lehetnek bőrünkre, szemünkre. Az AVATAR „Shield” HD lencsés napszemüveg pedig tökéletes választás lehet a hegymászás közbeni védekezésre, hiszen 100% UV-A és UV-B védelemmel rendelkezik.

A bevállalósabbak a túrahátizsák mellé egy sátrat is a vállukra dobhatnak, amíg az esti tücsökciripelést fel nem váltja a zúzmara borította, fagyoskodó természet. Tökéletes alkalom lehet elkapni néhány utolsó aranyló naplementét, de hogy szemünk se bánja ezeket az emlékezetes perceket, viseljünk AVATAR „Ascension” polarizált lencséjű napszemüveget! UV-védelme mellett, a polarizált lencse megszűri a fényhullámokat, ami által csökkenti a zavaró becsillanásokat és tükröződéseket.

Mindenekelőtt a programok megvalósulásához valószínűleg utaznunk kell egy keveset, hogy ne csengjen a fülünkben a város és a dolgos hétköznapok zaja. Eljuthatunk célunkig autóval, vonattal vagy ami számunkra a legmegfelelőbb, azonban az utazás közben is óvjuk szemünket az AVATAR „War Master” HD-lencsével ellátott szemüveget! Az alapvető UV-védelme mellett, a HD lencse borostyán színe a kék reflexiók kiszűrése által kontrasztosabb képet nyújt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6518249931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása