papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Agendák mindenkinek!

2023. november 13. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Agendák mindenkinek!
Victoria agendák színes és klasszikus személyiségeknek!

Habár közhelynek hangzik, de ilyenkor már talán jogosan mondhatjuk, hogy „nyakunkon az év vége”.

Azoknak, akik a digitális technológiai megoldások mellett még értéket lelnek a papír alapú termékekben, egy igazán jó hírrel szolgálhatunk. Hogy biztosan megtalálja mindenki a neki tetsző darabot, az idei szezontól még több színben elérhetőek a Victoria agendái.

Igyekeztünk megkönnyíteni a választást az által, hogy határidőnaplóinkat színviláguknak megfelelően két külön családba rendeztük. Az időtálló színek és a visszafogott, finom dizájn a „Chrono” család ismérvei, amely 5 féle fényes műbőr borítóval és az agendák mellett zsebnaptár választékkal is kecsegteti rajongóit.

A „Next” család vivid színei és friss dizájnja matt műbőr borítással párosulva kápráztatják el a nyomtatott naptárak szerelmeseit immár 6 színben.

Beltartalmukat tekintve mindkét stílus agendái megegyeznek, a lapok fehérek, tartalmazzák az európai országok munkaszüneti napjait, összesített naptárat, havi és éves előjegyzőt, Magyarország térképét, telefonregisztert és jegyzetoldalakat. Használati értéküket praktikus jelölőszalag és sarokperforáció teszi teljessé.

Önnek már van?

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5018257575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása