papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Karácsonyi kívánságlista a STAEDTLER-rel

2023. december 06. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Karácsonyi kívánságlista a STAEDTLER-rel
DIY karácsonyi kívánságlista gyerekeknek

Hamarosan beköszönt a tél és vele együtt közeledik az év vége is. Az ünnepek előtti időszakban a gyermekek szeme felragyog, hiszen ilyenkor írják össze, hogy milyen ajándékot szeretnének, mi az, aminek legjobban örülnének a fa alatt. Ebben segítünk, hogy a legszebb, legszínesebb listával készüljenek a karácsonyra.

A letölthető mintával és a Noris Colour Jumbo színes ceruzákkal könnyedén elkészíthetik saját, egyedi karácsonyi kívánságlistájukat.

Az alábbi videó és fázisfotók segítenek a listánk elkészítésében:

Így készíthető el:

Nyomtassuk ki a kívánságlista mintát. Ragadjunk Noris Colour Jumbo színes ceruzákat és engedjük szabadjára a kreativitásunkat. A sablon innen tölthető le.

Miután kiszíneztük, eljött az ideje, hogy felírjuk a kívánságainkat a listára. 

Amint elkészültek a gyerekek a kívánságlistával, nincs is más dolgunk, mint eljuttatni a címzetthez és várni a karácsonyi csodát.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2518275103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása