papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Védelem a téli kalandok során is!

2023. december 06. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Védelem a téli kalandok során is!

A hűvösebb hónapokban sokan indulnak útnak havat és kalandokat keresve. A téli üdülés során számos család vág bele az évszaknak megfelelő sportok kipróbálásába, úgy, mint a síelés, korcsolyázás vagy túrázás a hóval borított tájakon. Ilyenkor a hideg levegő mellett a káros UV sugaraktól is szükséges védenünk a testünket. A fehér palásttal borított természet látványa magával ragadó, mindezt azonban megfelelő védelem mellett is megcsodálhatjuk az AVATAR „Shield” polarizált lencsével rendelkező napszemüveggel, amely 100%-ban kiszűri az UV-A és UV-B sugarakatA polarizáció csökkenti a zavaró tükröződések, becsillanások megjelenésétígy ideális választás a téli- és vízisportok szerelmeseinek, de autóvezetéshez is jól alkalmazható, hiszen megóv bennünket a nemkívánatos fények zavaró hatásaitól.

A vakító fény hatására reflexszerűen történik a hunyorgás. A tél során pedig az utcákon megbúvó hó vagy korcsolyázás közben a jég egy plusz visszaverődési felületet ad. A szemünk hunyorgással próbál védekezni a kellemetlen sugarak ellen, hosszútávon azonban ez ráncosodáshoz vezethet. A helyzet ugyanakkor nem indokolja, hogy különböző ránctalanító krémeket vásároljunk, elég csupán csak az AVATAR „Shield” HD-polarizált lencsés napszemüvegünkhöz nyúlni, amely a kék reflexiók kiszűrése által kontrasztosabb képet nyújt, és csökkenti a zavaró tükröződések megjelenését. Így nem kell aggódnunk a tisztánlátás miatt, és megelőzhető a szem környéki ráncok kialakulása.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6318275097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása