papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Új termékek a MAUL-tól

2024. január 12. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Új kínálattal bővítettük a MAUL termékeket

 

Az innovatív irodai termékek márkagyártója már több mint 100 éve megtalálható a piacon és a folyamatosan fejlődő, modern technológiának köszönhetően minőségi termékekkel látja el vevőit.

5882.jpg

Elsőként MAUL termékek közül lámpákat forgalmaztunk, majd számológépekkel szélesítettük a termékpalettánkat, azonban most újabb termékekkel bővítettük kínálatunkat.

 lámpák és számológépek mellett már kapható MAUL digitális csomag- és levélmérleg különböző színekben. Az előbbi 50 és 100, míg utóbbi 2 és 5 kilogrammig terhelhető. A nagy kijelző segítségével könnyedén leolvashatjuk a mért értékeket és az állítható mértékegységnek köszönhetően az értékek átváltása sem okoz gondot.

Az asztali és állólámpa mellé megérkezett a MAUL led elemlámpája is. A 39 és 106 lumen fényerősségű lámpák 17 és 21 centiméteres nagysága miatt könnyen tárolhatók.

Ezen felül öntapadó fémszalag, gumírozott markolatú univerzális kés, felírótáblák és írószertartók is megtalálhatók a MAUL készletei között.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1018301245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása