papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Megújult a VICTORIA márka arculata

2024. január 22. - Irodaszerbolt.hu webáruház

2023-ban ünnepelte 30. évfordulóját a VICTORIA márka, s bizony 3 évtized alatt nagy utat tett meg a leporellótól és faxpapírtól a mai közel 1500 cikkelemes választékig.
A márka alapvető értékeit – megbízható minőség, kedvező ár, folyamatosan bővülő, készletről elérhető termékválaszték - továbbra is szem előtt tartva kollégáink fáradhatatlanul dolgoznak a VICTORIA termékek fejlesztésén. Újabb és újabb termékek, színek, termékcsaládok érkeznek évről-évre a kínálatba.
A kor és a piac követelményeivel azonban nem csak a szortimentet tekintve szeretnénk lépést tartani, így a márka 30. évében megszületett egy frissebb, a mai kor szellemiségét tükröző, egyértelműen a jövőbe tekintő márkaarculat. Egy márka életében rendkívül fontos a megjelenés, az egységes vizuális kép, hiszen ez rögzül a fogyasztóban, ez alapján azonosítja és keresi a terméket a vásárlásai során - akár a boltok polcain, akár az online térben. Épp ezért az új logóban, bár más formában, de megtartottuk az ikonikus lovat, hogy a márkanévvel együtt segítse a fogyasztói azonosítást. A felhasználók által megszokott és jól ismert ló a mindennapi tevékenységhez szükséges lendület, a siker, a győzelem jelképe, ezt az impulzust hivatott megjeleníteni a lobogó sörényű, a márkanévből színében is kiemelkedő lóalak.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7718308727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása