papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Megérkezett a PLUS márka

2024. január 23. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Új márka Irodaszerbolt.hu webáruház-ban!

Újabb márkával bővül az Irodaszerbolt.hu webáruház kínálata. Az 1948-ban megalapított családi vállalkozás főbb üzleti tevékenységei közé tartozik az irodaszerek és irodai felszerelések gyártása. A több országban jelen lévő PLUS márka Japánban és Ázsiában is piacvezetőnek számít, az innovatív dizájn, a technológiailag kiemelkedő megoldások és a kényelem jellemzi termékeiket.

5883.jpg

Az Irodaszerbolt.hu webáruház kínálata többek között ragasztóhengerrel, hibajavító rollertollal és ennek mini változatával bővül, ezen felül elérhető lesz titán bevonatú olló, amely a bevonatnak köszönhetően extra tartósságot és nagy rugalmasságot biztosít.

A kínálatunkban még megtalálható a speciális mintájú adatvédelmi fedőlap és bélyegző, amelyek tökéletesek a dokumentumaink információjának megvédésre, illetve a bővíthető gerincű mappa. A táguló gerinccel akár 280 oldal papírköteg tárolására is alkalmas.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2918309311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása