papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Papírkosár helyett a biztonságos adatkezelésért

2024. január 29. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Papírkosár helyett a biztonságos adatkezelésért

Sokszor gondolkodás nélkül dobunk személyes adatokat tartalmazó számlákat, blokkokat, bankkártya kivonatokat, reklámleveleket vagy már nem aktuális szerződéseket a kukába, melynek következtében könnyen bűncselekmény áldozataivá válhatunk.

Ha nem szeretnénk, hogy visszaéljenek személyes adatainkkal, papírkosár helyett válasszuk az iratmegsemmisítőt! A LEITZ IQ iratmegsemmisítők segítségével egy pillanat alatt megszabadulhatunk az összes bizalmas információt tartalmazó irattól, anélkül, hogy aggódnunk kellene, kitudódik-e valaha a tartalmuk.

Vásároljon LEITZ IQ iratmegsemmisítőt, és most LEITZ WOW elektromos tűzőgépet adunk mellé ajándékba!

LEITZ WOW ELEKTROMOS TŰZŐGÉP 

Elektromos tűzőgép ragyogó WOW színekben, melyek kihangsúlyozzák személyiségünket. Stílusos kiegészítője az íróasztalnak, de irodán kívül is használható az elemes működésnek köszönhetően (4×AAA elemmel). A LEITZ elektromos E1 tűzőkapcsok tökéletes és elakadásmentes tűzést biztosítanak minden alkalommal. 10 lap tűzési kapacitás. 

LEITZ IQ - halk és intelligens   

Az innováció iránti elkötelezettségünk eredményeként született termékcsaládunk egyedülálló módon ötvözi a kiváló minőséget a modern megjelenéssel. A halk működésnek, elakadásmentes technológiának és intuitív vezérlésnek köszönhetően a LEITZ IQ iratmegsemmisítők egyszerű használatot és kiemelkedő felhasználói élményt kínálnak.

A promóció mechanizmusa:

  1. Vásároljon bármilyen LEITZ IQ Office / Home Office iratmegsemmisítőt!
  2. Regisztráljon, és töltse fel a vásárlási bizonylatot a promóció weboldalára: https://www.leitz.com/papirkosarhelyett
  3. Vegye át ajándékát - a Leitz WOW elektromos tűzőgépet!!

További információk és ajándékigénylés: www.leitz.com/papirkosarhelyett

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7018313983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása