papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Minőség és magabiztosság

2024. február 05. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Megérkeztek a KODAK fényképezőgépek

A KODAK digitális fényképezőgépek évek óta a fotográfia ikonikus részét képezik, a márkanév pedig a megbízhatóságot és a minőséget képviseli. A mindennapi használatra szánt kompakt kameráktól, egészen a professzionális modellekig minden megtalálható kínálatukban. A KODAK minden fotós számára megadja a kellő magabiztosságot, amire szükségünk van ahhoz, hogy életre keltsük fényképeinket.

FZ45 - a tökéletes kezdőkamera

A KODAK PIXPRO digitális fényképezőcsalád tagja az FZ45 Friendly Zoom tökéletes kezdőkamera. Kompakt, egyszerűen használható és bárhová magaddal viheted. A négyszeres optikai zoom, a vörösszem eltávolítás, a 2,7 colos LCD kijelző a megfelelő társunk a fotózás során.

FZ55 - új szintre emeli a fotózást

A KODAK PIXPRO digitális fényképezőgépek családjába tartozik az FZ55 Friendly Zoom. A vékony kialakítású modell egy újabb szintre emeli a fotózást. Újratölthető lítium-ion akkumulátorral, 28 mm-es nagylátószögű objektívvel, valamint számos olyan funkcióval és felvételi móddal rendelkezik, amelyek segítenek kreativitásunk szárnyalásában.

WPZ2 - a tökéletes társ

A KODAK PIXPRO digitális fényképezőgépek családjába tartozó WPZ2 tökéletes társ a szabadtéri tevékenységekhez. Az ütésálló, porálló és strapabíró gépeket úgy tervezték, hogy az a víz felett, vízen és víz alatt is használható legyen. A WPZ2 számos móddal segít a legjobb felvételek elkészítésében, valamint HD videóval is rendelkezik.

 

AZ425 – szenvedély és teljesítmény

A KODAK PIXPRO AZ425 digitális fényképezőgéppel a szenvedély és a teljesítmény kéz a kézben jár. A 42x ultra hosszú zoom objektív optikai képstabilizátorral éles, tiszta 20 megapixeles közeli képeket, panorámaképeket, vagy HD videókat készít. Az automatikus jelenet- és objektumkövetés, az utólagos funkciók és a számos erőteljes, de mégis felhasználóbarát beállítás egyszerűvé és szórakoztatóval teszik a fotózást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr4518319205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása