papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Nem csak friss. Mindig friss.

2024. február 20. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Megérkeztek a TORK folyamatos adagolású légfrissítői!

A Tork folyamatos adagolású légfrissítő nem csak a kellemes környezetről gondoskodik a mosdókban, de megkönnyíti az utántöltést, és ezáltal hatékonyabbá teszi a takarítást. Háromféle gondosan megválasztott illattal elérhető, melyek nem csupán elfedik, hanem meg is szüntetik a kellemetlen szagokat.

A kellemetlen szagok negatív élményeket idézhetnek fel. Az irodaépülettel kapcsolatos panaszoknak több mint 45%-a a mosdókat érinti - ez felülmúlja a munkahely egyéb területeit. Bármilyen megoldás, ami megszünteti a panaszokat, fontos szerepet játszik abban, hogy a vezetők elősegíthessék a takarítók hatékony munkáját. 

A Tork új terméke egyszerűen karbantartható és rendkívüli hatást ér el, ezenfelül könnyen utántölthető is. 

  • Úgy készült, hogy állandó, kellemes élményt biztosítson a mosdókban, és így segítsen megelőzni a mosdókkal kapcsolatos panaszokat
  • Az egyedi eloszlatási technológiának köszönhetően nem érezhető a permetezés és az illat gyengülése.
  • Tanúsítottan egyszerűen használható rendszerét gyerekjáték utántölteni, mivel alacsonyabbra szerelhető – ezzel szemben a hagyományos aeroszolos rendszerek csak magasra szerelve fejtik ki eredményesen a hatásukat.
  • Rugalmasan, a takarító személyzet számára elérhető magasságba lehet felszerelni: így nincs szükség speciális berendezésre, és nem merül fel extra karbantartási költség

A működése rendkívül egyszerű: 

  • Az oxigéngenerátor folyamatosan oxigént bocsát ki
  • A kibocsátott oxigén kipréseli az illatanyagot
  • Az illatanyag folyamatosan, pontos adagokban jut a cellulózpárnára
  • az illatanyag kiáramlása folyamatos és egyenletes

A TORK új terméke tesz arról, hogy a frissesség folyamatossága töretlen maradjon, és akár egész nap kellemes illatáradat töltse ki a mosdót!

Az egyedi eloszlatási technológiának köszönhetően nem érezhető az illat gyengülése, és akár 90 napon át is kitart két utántöltés között. Más illatosító megoldásoknál zavaró lehet, hogy hangos, vagy kellemetlen a permetezés folyamata, de a TORK folyamatos adagolású légfrissítő az egyedi eloszlatási technológiának köszönhetően ezt a problémát is kiküszöböli. 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8618330073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása