papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Frissítő utazás

2024. március 13. - Irodaszerbolt.hu webáruház

Megérkeztek az új autóillatosító márkák!

Az autózási élmény még kellemesebb és élvezetes lesz, hiszen megérkeztek az új autóillatosítók a kínálatunkba. A többfajta kiszerelésben és illatban található termékek frissességet varázsolnak utazásunk során.

CALIFORNIA SCENTS széles választékával könnyedén kellemes illatot varázsolhatunk az autónkba, hiszen számos aromával örvendezteti meg az autósokat. A mini diffúzerek mellett az autóillatosító konzervek is megtalálhatók, amelyek akár 60 napig is kitartanak. A CALIFORNIA SCENTS 100 százalékban ökológiai illóolajokon alapul, ráadásul a csomagolásnak köszönhetően nem áll fenn a műszerfal károsodása a parfüm/gél szivárgása miatt.

 

A másik nagy márka, amely megtalálható a kínálatunkban a MARCO MARTELY autóparfüm. Szintén a széles illatválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb illatot az autójába, amely utazás során felfrissülést nyújt. Ráadásul férfi és női illat is elérhető.

Legyen felüdülés az autózás, használjon Ön is autóillatosítót!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr9018353359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása