papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Érezze a dzsungel érzést a MAPED-el!

2024. április 10. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Érezze a dzsungel érzést a MAPED-el!

Színezés, rajzolás, vágás...minden a kis művészek alkotásához. Az új kollekció jumbó méretben került kialakításra, hogy igazodjon az apró kezekhez. A vidám, dzsungelmintás kollekció elragadó színeivel igazi különlegesség.

Az állatmintákkal díszített színes ceruzák vastag, háromszögletű kialakításuk révén segítik a finommotorikus készségek fejlesztését és gyorsan a kicsik kedvencévé válnak.

100%-ban biztonságos filctollak már 1 éves kortól használhatók, ruhából könnyen kimosható, vízbázisú tintával rendelkeznek.

A „Jungle Fever” kollekció vastag, puha zsírkrétái papírborításúak, tisztán tartva az apró alkotó kezeket.

A 2 db-os kiszerelésben elérhető radírvégű grafitceruza ergonomikus háromszög formája biztosítja a kényelmes használatot. A csomagolásban található egy cápaformájú ceruzafogó, mely segít a ceruza helyes tartásának elsajátításában.

A kollekció elengedhetetlen darabja a vidám, PVC mentes, hatékony és kényelmes fogású radír, róka vagy majom mintával.

A tartályos, fém hegyező kiválóan alkalmas normál és vastag ceruzák hegyezésére. Nagy kapacitású, ellenálló fém tartálynak köszönhetően nincs több ceruzaforgács.

Az ergonomikus, 3D kialakítású, 12 cm-es óvodai ollóval egyszerű és könnyű a különböző formák kivágása. A biztonságos használatról a lekerekített végek gondoskodnak.

A legkisebbek örömére elérhető egy töltött tolltartó is, mely 12 db vastag színes ceruzát és 12 db vastag filctollat is magában rejt. A tolltartó mosható, ellenálló anyagból készül, és cipzárral könnyen nyitható.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2918376701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása