papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Fejezd ki az egyéniséged a SCHNEIDER-rel

2024. április 10. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Fejezd ki az egyéniséged a SCHNEIDER-rel
Kényelmes fogás a fáradtságmentes írásért.

SCHNEIDER idei újdonságai között megtalálható töltőtollak és patronos rollertollak ergonomikusan gumírozott markolatot kaptak a gyártótól a kényelmes fogás érdekében. A különböző mintázatoknak köszönhetően elegáns, fiatalos és vidám megjelenésű íróeszközök minden kívánságnak eleget tesznek.

SCHNEIDER „Voice” töltőtollak fekete kockás és kék hullámos megjelenéssel kápráztatja el használjóját. A megerősített, kopásálló acél tollhegy tiszta írást biztosít, míg a gumírozott markolat biztonságos fogást és fáradtságmentes írást tesz lehetővé. A 0,5 mm vonalvastagságú tollakhoz minden szabványos tintapatron alkalmas. A készlet tartalmaz egy tintapatront, amely királykék színű és radírozható. Jobb- és balkezeseknek egyaránt alkalmas.

SCHNEIDER „Voice” és „Zippi” patronos rollertollak különböző mintázatú és színvilágú megjelenésének köszönhetően fiatalos és vidám kinézetet biztosítanak, míg a SCHNEIDER „Ceod Shiny” rollertollak műanyag tolltestei elegáns metál bevonattal készültek.  Ahogyan a töltőtollaknak, úgy a rollertollaknak is 0,5 mm kopásálló, rozsdamentes acélhegyük van. A markolat szintén ergonomikus és gumírozott, amely elősegíti a tiszta és fáradtságmentes írást. 

Találja meg Ön is a megfelelő töltő- és rollertollat, és tegye kényelmesebbé az írást!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8618369033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása