papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Fedezzünk fel egy új dimenziót!

2024. április 11. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Fedezzünk fel egy új dimenziót!

A MAPED újdonságai között köszönthetjük a tinédzserek körében is népszerűségnek örvendő pixeleket! A kis színes kockák életre keltik a „Pixel Party” kollekció varázslatos tagjait!

A 12 és 24 db-os kiszerelésben elérhető élénk, intenzív színekkel rendelkező színesceruza készletek alapkellékei egy retro-futurisztikus világnak. Egyaránt alkalmasak kreatív tevékenységekhez, rajzoláshoz, valamint az iskolai feladatok elvégzéséhez.

A ruhából könnyen kimosható, vízbázisú tintával ellátott filctollak biztosítják a kezdő művészek számára a precíz színezést. A nyomásnak ellenálló hegyének köszönhetően a nagyobb felületek kiszínezése sem okoz problémát.

A kétféle pixelmintában pompázó grafitceruzák ergonomikus kialakításukkal kényelmes használatot biztosítanak, 6, 12 és 72 db-os kiszerelésben elérhetőek a tanulók számára.

Az egyedi megjelenésű, díszített papírtokban rejlő háromszög formájú ceruzaradír mellett a szintén PVC és ftalátmentes radírstift is elkápráztat bennünket. Csavaró mechanizmusával könnyen használható, és praktikus kialakításának köszönhetően tiszta marad a tolltartóban.

A trendi külső a kétlyukú, fém- illetve átlátszó tartályos hegyezőket is jellemzi. Normál és vastag ceruzához egyaránt használhatók, a kis kezek számára könnyű és kényelmes használatot biztosítanak. A 2 az 1-ben hegyező és radír páros ideális kiegészítő a helytakarékosság jegyében! Az egyik végén egy PVC és ftalátmentes „Essentials Soft” radír, a másik végén egy kétlyukú, tartályos hegyező található.

A magával ragadó „Pixel Party Mini” szövegkiemelők bármely aprócska kézben elférnek, aranyos mintáikkal biztosan kicsik és nagyok kedvencévé válnak.

A technika és matematika órák elengedhetetlen tartozékai: a törhetetlen, hajlítható vonalzókészlet, a körző – melynek univerzális adapterébe bármilyen írószer behelyezhető, és a 13 cm-es, lekerekített végű, 4 éves kortól biztonságosan használható olló.

A kollekció kiegészült egy könnyen kinyitható kulaccsal, melynek kinyitódását egy reteszelő gomb akadályozza, hogy az iskolatáskában is biztonsággal szállítható legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr4018376709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása