papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Szakszerű feliratozás logisztikai területeken

2024. április 11. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Szakszerű feliratozás logisztikai területeken

A kommunikáció 80%-a vizuálisan történik; ezért a raklaphelyek, a közlekedőfolyosók és a raktározási területek egyértelmű kijelölése segíthet a gyártási folyamatok megkönnyítésében és a biztonság növelésében. A tökéletes logisztikai feliratozás biztosíthatja, hogy az Ön működése egyértelműen szervezett legyen. 

A DURABLE logisztikai zsebeivel és raktárjelölési megoldásaival olyan strukturált raktárat hozhat létre, amely lehetővé teszi logisztikájának hatékony megszervezését.

A rakodókapunál két dolog döntő: a hatékonyság és a gyorsaság! A raklapokat és csomagokat helyesen kell felcímkézni, hogy a rakodás gyors legyen. Itt drótakasztóink vagy öntapadó logisztikai zsebeink segíthetnek abban, hogy minden zökkenőmentesen menjen. 

Szeretne gyorsan és egyszerűen vonalkódokat, raktárhely információkat nyomtatni, vagy ezeket a raktárban a polcokon egyszerűen cserélgetni? Akkor Önnek az általunk fejlesztett DURAPRINT® ingyenes címkéző szoftverre van szüksége! A DURAPRINT® segítségével betétcímkéket tervezhet különböző dokumentumtárolókhoz vagy tasakokhoz. A megtervezett betétlapokat elmentheti a felhőbe és bárhonnan kinyomtathatja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7918376707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása