papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Az újrahasznosított is lehet pihe-puha!

2024. április 12. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Az újrahasznosított is lehet pihe-puha!
Bemutatkoznak a TORK natúr mosdóhigiéniai termékei

A minőség új színt kapott! Az új TORK natúr mosdóhigiéniai termékekkel, a márka puha és egyben hatékony kéztörlőkkel és WC-papírokkal bővül, amelyek 100%-ban újrahasznosított rostokból készülnek. A minőség és a fenntarthatóság már nem zárja ki egymást: A TORK natúr termékek nagyszerű vendégélményt nyújtanak, miközben javítják a fenntartható higiéniai gazdálkodást.

A múltban nem örvendtek nagy népszerűségnek az újrahasznosított, barna papírtörlők és WC-papírok, mert nem túl nedvszívóak, érdesek a bőrön és rossz minőségűek voltak. Az új TORK natúr termékcsalád esetében a professzionális higiéniai szakemberek a durvát puhává változtatták, és új színt adtak a kiváló minőségnek - puha és hatékony kéztörlőkkel és WC-papírral, melyek ugyanolyan magas minőségűek, mint a hasonló Advanced termékek. 

Az emberek ma már tudatosabbak, és nagyra értékelik a fenntartható megoldásokatEgy felhasználói felmérés* szerint az irodai dolgozók 85%-a szívesen használna natúr színű toalettpapírt az irodában, amennyiben a minősége megegyezik a megszokottal. 

 

A TORK új papírtermékei 100%-ban újrahasznosított rostokból készülnek, ezen belül 30-50% használt hullámkartonból, például kartondobozból származó rostot tartalmaznak, ennek köszönhetik világosbarna színüket. A termékek FSC® és EU ökocímke tanúsítványokkal rendelkeznek.

Minden TORK natúr töltőanyag kompatibilis a meglévő TORK adagolórendszerekkel, ráadásul az összes TORK natúr színű kéztörlő használható a TORK PaperCircle® újrahasznosító szolgáltatással is, ami legalább 40%-kal csökkenti a papír kéztörlők szén-dioxid kibocsátását.

A TORK natúr mosdóhigiéniai termékcsalád nagyszerű választás mindazoknak, akik ragaszkodnak a minőséghez, ugyanakkor szeretnék megmutatni környezetvédelmi elkötelezettségüket!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6518378165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása