papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Tavasszal is AVATAR

2024. április 15. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Tavasszal is AVATAR
A tavaszi kirándulások megbízható társa

Ahogyan életre kel a természet, és egyre ragyogóbban süt a nap, úgy köszönt be a tavasz. A rossz és hideg időjárást felváltja a napsütés és a meleg hőmérséklet. Félretesszük a téli ruháinkat, a nagykabátot, sálat és sapkát és nyakunkba vesszük a természetet. Nem csak az erdei kirándulások, de gyönyörű napsütésben a városi séták is felfrissítőek.

A meleg ruhákat ugyan eltesszük következő évre, de a napszemüveg továbbra is velünk marad. Hiszen ahogy az UV- sugarak egyre erősebbé vállnak, a megfelelő védelem nélkül hosszú távon károsíthatják a szemeket.

Az AVATAR napszemüvegek nem csak a hétköznapi kikapcsolódás során tökéletes társ, de a sportolás közben is, hiszen kialakításának köszönhetően minden helyzetben kényelmes a viselete.

Az AVATAR „Marauder” HD lencsével készülő napszemüvegét különösen ajánljuk a kültéri sportok szerelmeseinek. Praktikus viselet és megfelelő védelmet nyújt többek között kiránduláshoz, kerékpározáshoz és futáshoz is. Könnyű és ellenálló polikarbonát lencsék karcmentes bevonattal 100%-ban UV-A és UV-B elleni védelmet nyújtanak. A HD lencse borostyán színe a kék reflexiók kiszűrése által kontrasztosabb képet nyújt.

Válaszd az AVATAR napszemüveget, válaszd a védelmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2318381303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása