papír-írószer, irodaszer és egyéb termékek bemutatása

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Irodaszerbolt.hu webáruház hírei

Legyen részese a végtelen mókának!

2024. április 19. - Irodaszerbolt.hu webáruház
Legyen részese a végtelen mókának!
Keressük a legszínesebb ovit!

Óvodások, óvónénik, anyukák figyelem, elindult a MAPED idei legizgalmasabb Facebook játéka!

Keressük az ország legszebben rajzoló nagycsoportosait. Az óvónéninek és a csoportnak nincs más teendője, mint közösen megrajzolni és kiszínezni a saját ovijukat. Az eszközöket a MAPED biztosítja, ti pedig kipróbálhatjátok az új „Infinity” színesceruzákat!

Várják óvodák jelentkezését a játékra az info@maped.hu  email címen, ahol az első 50 óvodának MAPED színezőcsomagot küldenek. A résztvevő óvodák értékes MAPED ajándékokat nyerhetnek, ehhez csupán annyit kell tenni, hogy a nagycsoportos ovisok közösen rajzoljanak egy szép, színes képet a saját óvodájukról. Ovis csoportonként egy rajzzal lehet pályázni, a játékban kizárólag nagycsoportos óvodások vehetnek részt!

A rajzok beérkezését követően egy zsűri fogja kiválasztani a legjobb alkotást. És mi lesz a fődíj?  A teljes csoportnak a MAPED biztosítja az iskolakezdéshez szükséges elengedhetetlen eszközöket! Természetesen lesz egy különdíj is, amihez szükség lesz mindenki szavazatára!

Jelentkezni 2024. április 23-ig a fenti email címen lehet, az ehhez szükséges információk megadásával:

-    Óvoda neve és címe
-    Pedagógus neve
-    Óvodás csoport neve
-    Elérhetőség (email cím)

Játékszabályzat: https://ilovemaped.hu/nyeremenyjatek_szabalyzat.pdf

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaszerboltwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2018384805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása